Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én valamiféle küldetésemnek érzem, hogy a lelketlen lányokból érzelmes lányokat hozzak létre. Beteg vagyok?
leginkább mazochistának mondanálak..XD..
amúgymeg, mi bajod az érzelemmentességgel? az klasz dolog..plusz nem szép dolog valakit csak azért megváltoztatni, mert neked úgy nem tetszik...-.-
én sem bírom ezeket az érzéketlen bunkó, kőkemény lányoknak sem nevezhető robotokat
valaki igazán leállíthatná már őket!!
mondjuk dolgoztatni kéne őket, hadd tudják meg milye kemény a férfimunka
Arra még nem gondoltál, hogy a csaj azért érzelemmentes irányodba, mert baromira nem tetszel neki és ezzel akar lekoptatni? Te meg még jobban rárepülsz... aki bírja az kemény marad, aki nem az meglágyul csak hogy hagyd már békén.
A számomra unszimpatikus emberekkel és is kemény vagyok, mivel nem vagyok szeretet szolgálat vagy előbb utóbb többet akarnak. Minden nőben ott az érzékenység, de zaklatással meg ilyen ráerőltetéssel nem lehet kihozni belőlük. És jól írták előttem, aki más miatt változtat az akarat gyenge.
Kívancsi lennék ennyi év elteltével ma , hogyan vélekedtek.
Bár nagy valószínüséggel az akkori accountotok jelszavára sem emlékeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!