Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én ábrándultam ki ennyire a lányokból, hogy már mindben csak a rosszat látom?
Ha meglátok egy nekem tetsző lányt főleg akkor érzem, hogy ő is biztos egy beképzelt, egoista, kényes, hisztis ribizli, aki akármit megtehet, mert tudja, hogy akármelyik ujjára jut fiú és másrészről úgysincs értelme kezdeményezni az ilyen lányoknál, mert csak megalázna és kiröhögne vagy leordítana, hogy miért képzeltem magamról azt, hogy lehet esélyem nála egy ilyen kis senkiként.
Tényleg ennyire szörnyeteg a lányok nagy része vagy csak én parázok feleslegesen?
Hi, telibe ugyanez vagyok. A nők 90%-ának bejövök, neekm értelemszerűen a maradék 10% tetszik:) Nekem már tanácsolták, hogy menjek pszicho dokihoz, mert ez egészségtelen, de úgy vagyok vele, hogy nekem rossz szériáim voltak lányokkal, beláttam nincs benne szerencsém (ezt az, akinek igen, sosem fogja megérteni). Úgyhogy én beláttam, hogy ez van. Antiszociális lettem és úgy állok már hozzá, hogy a amikor csekkol egy lány én tudom, hogy semmi nem lesz, ő még nem, reménykedik, én meg élvezem a helyzetet, mert rajtam fog múlni és én semmit nem fogok tenni (masszív passzív), semmiben nem leszek partner :) Szenvedjen csak, brusztoljon csak, addig is jót szórakozom rajta (persze csak magamban).
26/f
Azért a feltevéseidnek elég jó alapja van, a lányok 95%-a olyan, akitől tartasz, hisztis, követelőző ribizli.
De a fiúk sem éppen normálisak: olyan nagy szövegű, nulla tartalommal, ki ha nem én típusú zsebmacsók.
Van alapja a félelmednek, a lányok sokkal jobban élvezik megalázni a hozzájuk közeledő fiút, mint hogy összejönnének vele.
Én is kezdtem így gondolkodni, de nem szabad. Minden ember más és más.
Gondold el, mi lesz akkor, ha nők általánosítanak, hogy minden pasi disznó, csak a r*bancokra bukik, és csak "arra kellenek", a férfiak pedig minden lányt le r*bancoznak... mindenki magányos lesz?
Beteg? Honnan kaphattuk el? Magunktól csak úgy betegnek születtünk?
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!