Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én ábrándultam ki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én ábrándultam ki ennyire a lányokból, hogy már mindben csak a rosszat látom?

Figyelt kérdés

Ha meglátok egy nekem tetsző lányt főleg akkor érzem, hogy ő is biztos egy beképzelt, egoista, kényes, hisztis ribizli, aki akármit megtehet, mert tudja, hogy akármelyik ujjára jut fiú és másrészről úgysincs értelme kezdeményezni az ilyen lányoknál, mert csak megalázna és kiröhögne vagy leordítana, hogy miért képzeltem magamról azt, hogy lehet esélyem nála egy ilyen kis senkiként.

Tényleg ennyire szörnyeteg a lányok nagy része vagy csak én parázok feleslegesen?

2012. máj. 22. 23:20
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Nem sajnáltatásból írtam ki és nem is kell senki sajnálata. Egyszerűen csak kíváncsi voltam más is van-e így és mi a véleményetek meg tapasztalatok, mennyire jogos a félelmem.

Talán ha valaki bebizonyítaná, hogy nem is olyan utálatosan a szép lányok jobban mernék kezdeményezni én is.

2012. máj. 22. 23:58
 12/47 anonim ***** válasza:
89%
Ezt a bizonyítást hogy képzeled el? Hogy majd odamegy hozzád egy szép lány? Nem, nem fog. És egyébként teljesen mindegy, mit írunk. Te eldöntötted, hogy a szép lányok ilyenek meg olyanok. Most ha azt írom, nem ilyenek, akkor mi lesz? Elhiszed? Más: Azt írod, nem vagy izmos. Mondjuk ezt rengeteg önsajnálattal megtelt sráctól olvasom itt. KÖNYÖRGÖM. Ha nem vagy izmos, akkor miért nem gyúrsz? Mi olyan átkozottul bonyolult ezen? Venni egy kondibérletet, és eljárni? Ja nem, könnyebb otthon keseregni a gép előtt. Azt ne mond, hogy nincs időd. Heti 4x1,5 órája MINDENKINEK van.
2012. máj. 23. 00:05
 13/47 anonim ***** válasza:
ui.: Ne haragudj, ha megbántottalak, és azért sem, hogy így kifakadtam, de már sok az ilyen kérdés.
2012. máj. 23. 00:06
 14/47 anonim ***** válasza:
8%
12.: A hátráltató tényezők közé sorolható pl. a rendkívül szar anyagi helyzet is. Hidd el, én már csak tudom... F
2012. máj. 23. 00:13
 15/47 A kérdező kommentje:

ma 00:00

Nekem semmi bajom nincs az kondizással, egy rövid ideig volt is lehetőségem edzeni, de most anyagilag úgy levagyok égve, hogy nem engedhetem meg magamnak, örülök, ha az alapvető dolgokra tudok költeni. De ezt úgysem érti meg sok ember. Irigylem a gazdag családba szülötteket.

Nekünk a mindennapi kenyérért is keményen meg kell dolgoznunk.

Másrészt meg ez is durva, hogy mmindenki ezt mondja menjünk gyúrni, tényleg csak az izmos fiúk kellenek a lányoknak ezek szerint?

Ha minden lány ezt hangsúlyozza meg fiú is, akkor csak sokat számítanak az izmok.

VAgyis van okom aggódni, hogy a vékony alkatom miatt máris esélytelen legyek a lányoknál.

2012. máj. 23. 00:15
 16/47 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, pontosan tudom, miről beszélsz. Én pl így találtam egy termet, ahova havi 5ezer a korlátlan bérlet. Ez kb nekem 8 óra diákmeló. Na jó legyen 12. Most télen nagyon hullámzott az anyagi helyzet, úgyhogy volt rá precedens, hogy ebből kellett kondibérletet venni. És igen, én tudok időt szakítani rá suli meló mellett is. Nem értem, más miért ne tudna.
2012. máj. 23. 00:17
 17/47 anonim ***** válasza:
90%

Te azt várod hogy egy lány leszólítson téged az utcán?? TÉGED MINT FIÚT?? te vagy a fiú és neked kéne leszólítgatnod nem a csajoknak.. neked kéne mégsem teszed.. és akkor majd azt várod hogy a csajok megteszik?? figyelj.. sok szép lány nagyon nagyon kedves.. tudod miért? mert a szép lányoktól fél a fiúk többsége a te logikád alapján.. "úgy is kap jobbat nálam" ezért a szép lányok sem mindig vannak teli fiúkkal mert félnek tőlük.. ezért is könnyű velük beszélgetni mert akarna ők is fiút de nincs :(

ha meg leüvölt az egyik vagy a másik? akkor mi történt?? kiderül hogy kifogtál egy beképzelt ribit és mész tovább a következőre.. a gonoszság nem a külsőtől függ ám.. vannak csúnya gonosz lányok is hidd el.. ez bizony neveltetéstől nagyon függ

PRÓBÁLKOZZ maximum nem sikerül ÉS AKKOR ÖSSZEDŐL A VILÁG ÉS APOKALIPSZIS VAN!!!!

sok sikert :D

2012. máj. 23. 00:17
 18/47 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom a válaszaid, azt érzem, hogy Te csak a kifogásokat keresed. "mert félénk vagyok, alcsony vagyok" mittomén miket hordtál még össze. És mondom, mi is ku.rva szar körülmények közt élünk, ne félj. Zaci, minden s.zar kifizetése után van 4000 forintunk következő hó 10-ig. De ezt akkor is megveszem magamnak, mert csak.
2012. máj. 23. 00:20
 19/47 anonim ***** válasza:
Nem kell kigyúrtnak lenned, hogy megszerezz egy lányt. Ez hülyeség, a médiából özönlő ferde minta. Ezekre nem kell adni, a legfontosabb az, hogy kibékülj saját magaddal. Nem kell izmosnak lenned, senki sem izmos, csak az ilyen szteroid junkie gyökerek, akiknek leengednek az izmai, ha nem eszi minden nap a herezsugorító szarokat, amiktől felduzzadnak a felfújt izmai. A lényeg, hogy magaddal kéne jóban lenned, ez nagyon fontos, mert ha magadat elfogadod, akkor nagyobb lesz az önbizalmad is. Kicsit próbálj azokra a dolgokra gondolni, amikben jó vagy. Tegyük fel, hogy marha jó focizol, jó vicceid vannak, fasza a hajad és ilyenek. Ne csak a negatív dolgokat tudjad magadról.
2012. máj. 23. 00:28
 20/47 anonim ***** válasza:
És ez meg, hogy irigylem a gazdag családba születetteket... Jót röhögök rajta. Önsajnálat forever. Honnan tudod amúgy, én milyen körülmények között élek?
2012. máj. 23. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!