Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből most mit szűrjek le?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki tetszik nyár óta és felvetem vele a kapcsolatot és beszélgettünk suliban találkoztunk is! És párszor hívtam sétálni nem jött, hívtam szabadtéri ingyenes koncertre arra se jött! párszor mondtam hogy jó már nem érdekel de ilyenkor midíg rámírt facebook-on vagy suliban rámmosolygott vagy hozzámszólt és elkezdtünk beszélni meg mindíg olyanokat mond hogy pl: vele feküdtem el azért volt olyan az ágy amilyen (persze csak viccből) Nah mondtam jó még 1 próbát megteszek, elhívtam egy saját magam szervezett buliba és erre nem jött el! És már tényleg nem érdekelt és megint folyton rámír fb-n és órákat beszélünk, suliba is beszélünk igaz nem sokat vagy 20 percet 1 nap legjobb esetben! Most ilyenkor mi van? Csak barátként tekint rám? Még volt 1 elszólása mondta hogy csalódott az exében és bennem is! De utánna mondta hogy csak viccből mondta (teszem hozzá énse meg ős e nevetett) Erre mit mondotok? Mire gondol, gondoljak? Mit tegyek?2012. máj. 17. 19:36
1/5 anonim válasza:
Felejtős :)
Erre csak az idegeidet pocsékolod...
2/5 anonim válasza:
Ebből nem lesz semmi, ha akarna tőled valamit elment volna valami ilyen általad szervezett közös eseményre. Egyszer talán előfordulhat, hogy valami miatt nem tud elmenni (bár ha valaki igazán vonzódik valakihez, akkor általában semmi sem jelent problémát), de többször az szinte kizárt. Felejtsd el, és ne foglalkozz vele csak azért mert rád ír facebookon, az értékes idődet inkább olyan lányokra fordítsd, akikkel még lehet is valami.
3/5 A kérdező kommentje:
És mi lenne ha egy utolsó esélyként elhívnám még 1x vagy megkeresném h hol lakik és lehívnám és elmondanám neki kerek perec a dolgot? Vagy azzal a barátságunkat is tönkretenném? Vagy erről mi a véleményetek?
2012. máj. 17. 20:10
4/5 anonim válasza:
Ezt megteheted, egy próbát megérhet a dolog, de ne számíts sok jóra. A barátságotokat ez veszélyeztetheti, de az ilyen barátságnak szerintem sok értelme nincsen, mert ha csak facebookon tud rád írni, meg suliban hajlandó veled csak beszélgetni (ahol gyakorlatilag össze vagytok zárva), akkor az legfeljebb haveri viszony, de még talán az se. Egy baráttal azért lehet közös programokat szervezni, amin az illető meg is jelenik.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot majd még átgondolom!:)
2012. máj. 17. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!