Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből most mi szűrhető le? Olvass végig!
Az a helyzet, h van egy srác, akinek úgyhiszem mondhatom azt, h kölcsönösen tetszünk egymásnak, azaz van egyfajta kölcsönös dolog közöttünk.
Annyira sokat (még) nem beszéltünk, de számomra másfél éve "nyilvánvalóvá" vált a vonzalma felém, ámultam is, alig mertem elhinni (mert én már azelőtt Őt jópár évig plátóin szerettem, odavoltam érte). Aztán valahogy másfél éve történtek velem olyan dolgok, amik miatt magabiztosabb lettem, kinyiltam, és egy ideig nem is érdekelt felettébb a srác sem.
Na, ezek után történt az, hogy lassan észlelni kezdtem, hogy változik a felém való viszonya, viselkedése, mintha gyönyörködött volna bennem, sokszor láttam számomra egyértelmű odaadását, elvarázsolt volt.
Egy év óta kicsit változtak a dolgok. Az utóbbi fél évben én is "rosszabb" passzban vagyok, már vagyok olyan mint amikor "felémfordult"...
Azok után ahogy láttam ahogy odaadta magát (a szívét) nekem, az utóbbi időkben mindent visszavett, mindent visszavont... :( ez nagyon fájó nekem, hisz azóta én is annyit befektettem (idő, energia, érzelem, összpontosítás).
Ma, pl. a társaságunkban közös kajálás, ebéd volt, egy közösségi helyen. Ahogy ültünk, távolabb egy kicsit, de szembe voltunk egymásnak, és miközben társalogtunk ki-ki a mellettelévővel, össze-össze találkozott a pillantásunk, tehát figyelmében voltam... de a röpke pillantás alatt sem azt vettem már ki a szeméből, mint azokban az álomnaktűnő, elvarázsolt időkben.
Mikor kimentem a kajákhoz a teremből, ami ilyen svédasztalos volt, (egyedül voltam), pár perc múlva valaki ilyen "hmmm-hmmm" hangot hallatott... Hátranéztem, és őt láttam elmenni...
Én ebből negatív "(helyzet)értékelést szűrtem le...
Ti hogy ítélitek meg a helyzetem?
Nem teljesen értem, de ha jól veszem ki, először te szeretted őt, majd ő téged, aztán elkezdett kerülni, és ez téged zavar.
Én pár hónapja jártam így egy lánnyal, akivel már régebb óta jóban vagyok. Úgy vettem észre, hogy bejövök neki, gondoltam megpróbálok neki udvarolni, mert nekem is nagyon tetszett, valósággal körbezsongtam, de nem láttam tőle túl sok hajlandóságot a dologra, nem vette a célzásaim, úgy éreztem, kicsit már talán zavarom is, így nem lett semmi a dologból, nem folytatom az udvarlást, megnézegetem még, meg beszélgetek vele, de teljesen visszaestünk a kezdeti felállásba.
Valami ilyesmi lehet veletek is. Szerintem a srác nem érzi viszonzottnak az érzéseit, és inkább visszavonul, nem akarja a barátságotokat kockára tenni egy sikertelen "járási" próbálkozással.
én nem mondtam h ez már "kapcsolat" fázisba lépett
igen, lehet h érzékenyebb lélek vagyok, de nem tudom miért hagyott alább az, amit kb. fél évig intenzív és állandó volt... és nemcsak szemezésre értem, sőt, főképpen arra, hogy hosszú hónapokig, amikor hetente abban a közösségben voltunk, egyfolytában nézett, mint aki nagyrabecsül valamit... és a legjobb barátja is tudta/tudja sztem mindezt, mert ő is volt mikor figyelt, és mosolyogtak, összebeszéltek.
Am mi vallásosak vagyunk, vallásukat/hitüket gyakorlóak, úgyszólván nálunk nem olyan egyszerűen megy a kezdeményezés...
Amúgy a fiú nagyon ilyen adonisz tipus, régebben is hallotam h körbezsongják a csajok, mégsincs (még) senkije
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!