Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet ismerkedni fiúkkal/f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni fiúkkal/férfiakkal? (olvass tovább. )

Figyelt kérdés

Olyanokkal akiknek nem az a fő céljuk, hogy minden héten bulizzanak, vagy lelépjenek otthonról. Minden héten hulla részegek legyenek, és ehhez hasolnó finomságok.

Én ezzekkel az emberekkel nem érzem jól magam, és a barátaimmal sem szeretek akkor kimozdulni, ha tudom, hogy inni fognak. Én nagyon nem ilyen vagyok és nem értünk szót utána ha ők már ittak...!

Valami ötletetek, tippetek van?

Előre is köszönöm mindenkinek aki segít, ja és ha valakinek esetleg segít egy 18 éves lány vagyok.

2010. jan. 17. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát neten semmiképp.. ismerkedni szórakozó helyeken, suliban, strandon esetleg táborban lehet :D
2010. jan. 17. 14:04
 2/13 anonim ***** válasza:

könyvtár, iskola! ezt a kettőt tudom javasolni.

mellesleg én is olyan fiú vagyok, de most nincs kedvem ismerkedni, tehát valamilyen szinten ott az internet is, de vigyázz, mert könnyen félre lehet ismerni az embereket virtuálisan!

21F

2010. jan. 17. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
kezdj el WoW-ozni :)
2010. jan. 17. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:

én bulikba be kocsmákba nem is szeretek ismerkedni. Szimplán leszólítok vkit az utcán ha úgy érzem hogy lehet benne vmi.

Mindig van vmi apropó ami miatt megszólíthatsz vkit (más nem akkor kérdezd meg az időt, aztán csak lesz vmi)

2010. jan. 17. 14:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Sajnos nem annyira elfogadott nálunk,hha a lány megy oda a pasihoz(persze miért ne?!)...valahogy ilyenkor a legtöbb pasinak más jut az eszébe!!!(persze tiszt. a kivételnek)
2010. jan. 17. 14:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Semmiféleképpen sem szórakozóhelyen.
2010. jan. 17. 14:48
 7/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk itt :)

Privátot nem tudok írni, Te írj, ha gondolod, aztán beszélgethetünk egyet :)

(23)

2010. jan. 17. 14:56
 8/13 anonim ***** válasza:

A leírásból magamra ismertem :)

Talán olyan komolyabb egyetemi/főiskolai karokon érdemes keresgélned, ahova tipikusan nem a diákhitelt elbulizni mennek az emberek.

19F

2010. jan. 17. 16:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt csak úgy nem lehet bekategorizálni.

Mert, hogy ide nem olyanok mennek.

Szerintem olyanok mindenhol vannak...

Én is azt hittem, hogy a mostani iskolámnak a híre, meg a múltja biztos nem egy semirekkelő bagázs feelingű osztályokkal lesz tele. Tévedtem. Minden osztályban van 1-2 tanulós, 1-2 vezető egyéniség. A többiekmeg lógnak. S vagy bezárkóznak, vagy mennek és isznak. Én a kettő között próbálnék valami utat találni, szórakozni is persze, de nem ivászattal.

S ez a nehéz. Nem tudom...!

A könyvtár jó köszönöm! :)

2010. jan. 17. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is így gondolkozom, mint Te. Szerintem suliban több okból sem egyszerű ismerkedni. Ahova én jártam, az sem volt éppen rossz iskola, de ott is az volt a szórakozás, hogy egyszerűen elmentek inni. Hát szevasztok, én értelmes dolgokat szeretek csinálni. Ezer jobb lehetőséget tudok a szórakozásra, kikapcsolódásra. Sajnos használható ötletem nincs, a könyvtárban ismerkedés sem az igazi, kb. annyi az esély, hogy ott találkozol egy megfelelő emberrel, mint bárhol máshol az életben.

Ha van kedved, szívesen váltok veled pár szót priviben.

21/F

2010. jan. 17. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!