Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok ismerkedni férfiakkal?
23 éves lány vagyok és egyszerűen képtelen vagyok férfiakkal ismerkedni.
Eddig nem voltak komoly kapcsolataim, a társas életem abban ki is merült, hogy találkoztam néhány emberrel a netről. Mindegyikkel randizgattunk, de végül nem lett semmi komoly.
Annyira irigylem azokat a lányokat, akik mellett mindig van egy férfi és számíthatnak rájuk.
Zárójelben megjegyzem, hogy sokáig durva túlsúllyal küzdöttem, amit már sikerült leadnom, de biztos emiatt is van bennem némi gátlásosság. Amúgy sokat adok magamra, csinosan, nőiesen öltözködöm, sportolok, tehát annyira nem vagyok bányarém.
ha mutatnál magadról képet akkor simán megtudnánk mondani hogy gátlásos vagy, vagy ronda
így tudnánk is segíteni a bajodon...
bocsi ha megbántottalak vele de ez így igaz,kép kell mininmum)
Velem is sokáig ez volt a gond.
Végül akkor változott a dolog, mikor felismertem, hogy nem kellgörcsölnöm e miatt.
hogy itt mennyi perverz állat van, hogy írj nekem, meg nekem
hát vicc... valszeg. azért nem tud ismerkedni, mert valami nem stimmel a külsejével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!