Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni 25 körüli jómódú férfiakkal?
Most attól, h jómódú vagy, miért kell kihangsúlyozni és miért kell jómódút keresni??? Aki igazán szeret, az úgy fogad el, ahogy vagy, keress olyanokat! ;)
29/F
én ingyen is
(pénzes csajok általában tök jól néznek ki)
Második vagyok.
Buta gondolat, már bocs, azt gondolni, h egy szegény(ebb) fiúnak a pénzedért kellenél. Oké, tapasztaltál rosszat, de nem minden fiú a pénzes csajokra hajt, pl én se.
Hogy is volt a Csinibaba című filmben?!
"Hiába na, minden nő qrva!"
olyan partykba járj ahol igen magas összegű a belépő, tehát ha valaki többször eljár oda, annak nyilván van miből...
vagy luxuséttermekben, nyilván sok szingli gazdag pasi ott kajál, mert nem akar főzni, és megengedheti...talán még meg is hív valamire ismerkedés gyanánt.
23 évesen nyilván nem neki, hanem apucinak megy jól!
Baráti kör valós, hogy a barátaid sem szegények vagy barátaid barátai...
Amúgy van egy barátnőm ő is elég gazdag(illetve szülei) ő nem szokta megmondani, hogy milyen anyagi körülmények között élnek, csinosan öltözködik meg minden, de ha megismerkedik valakivel egy szórakozóhelyen és legközelebb is összefutnak nem apuci méregdrága kocsijával megy, és csak jóval később adja tudtára a pasinak, hogy elég jól állnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!