Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni 25 körüli jómódú férfiakkal?
"jómódú férfiakkal"
Az eszedbe sem jut, hogy olyan férfival aki szeret téged, és akit te is viszontsz szeretsz?! Nem, ez nem számít. Pénz legyen azt kész.
"úri qrva, de qrva" (Sose halunk meg)
Engem is érdekelne 23 évesen miből olyan jók az anyagi lehetőségeid?
Meg azt is elárúlhatnád hogy mi az elvárás, havi fizetés terén, hogy egyenlőek legyenek a feltételek!
29F
Én kiváncsi lennék, mit értesz átlagosnak, illetve az felettinek. Én is amúgy olyan vagyok, hogy nem szeretem reklámozni, hogy van "valamink", mert általában ilyenkor az embereken kitör az irigység, hogy a másiknaknak miből van, pedig aztán kemény munkával sikerült megszerezni ami van. Meg csak a pénz miatt ne akarjon egy nő se a feleségem lenni, barátnőként meg ugyanúgy menjen felesbe minden...
Amúgy a kérdésre is válaszolva, pl aki szintén nem reklámozza, azokat akár az utcán is megtalálod, de színház, komolyabb kávézók, éttermek, "drága" belépős szórakozóhelyek, amiket az átlagos, vagy az alatti emberek nem engedhetnek meg maguknak.
El tudom képzelni, ha komolyabb társadalmi különbség van, akkor ott tényleg lehetnek gondok, mert pl te egy drágább lakásban szeretnél élni, míg a párod meg egy olcsóbbat is alig bír fizetni. (Pedig aztán sokan lehurrogják az ilyen problémákat)
Na most mi van?
Nem válaszolsz hogy válaszolni tudjunk? Ennyi? Vagy az már kellemetlen lenne?
Szia!
Én ilyen típusú srác vagyok, és nekem is pont ez a problémám, hogy kihasználják, hogy jól keresek, és sose tudom eldönteni, tényleg én kellek a nőnek vagy a pénzem. Nem tudok privit írni neked, ha van kedved, írjál és meglátjuk.:) Az már egy jó kiindulópont, ha ezek a dolgok nem számítanak, csak a másik személyisége.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!