Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy derítsem ki, lehet e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki, lehet e valami ebből?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel régen nagyon jóban voltunk, aztán egyéb okok miatt 1-2 évig nem is beszéltünk meg találkoztunk szinte. Most megint kezdünk jóba lenni.

Régen nem lett konkrétan megbeszélve, hogy akartam tőle valamit de tudta mert erőteljesen céloztam rá.

Lehet hogy azóta változott valami és esetleg most benne lenne?

Valamelyik este is felhivott hogy eljön értem dumáltunk meg elmentünk egy helyre.

Tegnap meg a barátnőjével lehivtak engem meg egyik haverom a balatonra.

Az a baj hogy a haverommal akit hívott régen jár pár hónapot. De ez is 4-5 éve volt Illetve régebb óta ujra jóba vannak és ha ő tőle akarna valamit arról már lehetne tudni.

Szóval valószinű nem haverommal akar valamit.

Szerintetek akarhat valamit?

Mit figyeljek? az a baj alapból egy kicsit kiiserhetetlen a csaj.

Vagy valamikor csak kérdezzek rá konkrétan vagy mi legyen?

Köszi

F:22 L:21

2012. máj. 11. 08:34
 1/3 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Ha kiismerhetetlen, akkor jelekre várni meg találgatni totálisan fölösleges. Sok mindent megspórolsz magadnak, ha rákérdezel:)
2012. máj. 11. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát én nem hívnék csak úgy fel egy fiút, hogy eljövök érte és dumáljunk...Meg a balatonra se hívnám el ok nélkül :/ pláne ha összeakarnék vele jönni,akkor nem az exem előtt tenném!

Szóval elég fura ez a csaj!

2012. máj. 11. 10:24
 3/3 anonim válasza:

Szerintem kérdezd meg töle mit szeretne töled?

Én is kb ilyen szitub voltam megkérdeztem a srácot.

21 L

2012. máj. 14. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!