Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz ebből valami?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút aki nagyon aranyos, kedves és nem bunkó ami mostanság már elég rita csak nagyon szerény vagy félénk. Ő jelölt be én meg meg böktem(akkor már tetszett) fb-on a bökdösődés az ment vagy 2 és fél hónapig ,rá írtam olyan március eleje körül, jókat beszélgetünk mindig hála Istennek, aztán tegnap elhívtam sétálni mert ő nem lépett. Nagyon sokat nevetgéltünk beszélgettünk meg nagyon elvoltunk :)de mikor hazakisért akkor nem mondta, hogy találkozzunk még valamikor vagy, hogy-hogy érezte magát nem mondott semmi ilyet :/ szerintetek mi lesz ebből? Szerintetek el fog hívni valahova? annyira bizonytalan vagyok mivan ha nem jövök be neki...csak azért jött el mert nem akart megbántani...Eddig mindig rám írt fészen, de az is lehet hogy a találkozás után nem fog írni mert lehet másra számított:/ annyira félek mi lesz, hogy ír-e majd.

Szerintetek mi lesz belőle? Nyugtassatok meg!

2012. máj. 1. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Randi végén megölelt, megpuszilt? vagy valami?
2012. máj. 1. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem,:/ félénk eléggé
2012. máj. 1. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is félénk vagyok, de 2 puszi belefért volna...

Nem tudod esetleg, hogy azért jelölt-e be, mert találkoztatok előtte valahol, vagy más oka volt?

2012. máj. 1. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:
De előtte találkoztunk egyik ismerősömnek a barátja akkor náluk voltam és olyan 1-2 óráig eljött hozzá de már akkor láttam hogy nézett de lehet csak rosszul láttam :/ nem tudom...
2012. máj. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!