Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye már majdnem biztos, hogy kapcsolat lesz ebből?
Eddig csak bulikban kavartam, szedtem fel csajt és nem igazán randiztam. Nem rég volt egy lánnyal az első randink, sokat nevettünk, 4 óra alatt egyszer sem volt kínos csend, már a randi felénél megbeszéltük a 2. találkozót (nem én erőltettem). Volt csók is a végén. Azóta már keresett.
De megtaláltam egy társkereső oldalon amit rendszeresen használ is :S Ez elbizonytalanított...
18/F
1. attól mert még jól érezte magát veled, még nem fogja azonnal leszedni magát a társkeresőről, de emiatt nem is kell aggódni.
2. ha volt csók is, és lesz 2. randi is, nem kell aggódni! egyszerűen érezd jól magad vele és ne görcsölj.
Ha volt csók akkot már kapcsolat van. Általában a párok az első csóktól számítják az együttjárást.
Társkeresőt meg sokan unalomból használják sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!