Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok jó randi helyeket, programokat?
Hát elég röviden összefoglaltad...
Szerintem menjetek el korcsolyázni! Itt az ideje..
Szerintem egy romantikus vacsora megfelelő lenne:)
Én szeretem az ilyen dolgokat:)
De az állatkert és a fotózás mint program az nagyon bejön nekem is:) Már rége voltam állatkertben:) Szeretem az állatokat!:)Meg a fotózást is. És akibe szerelmes vagyok szintén szereti:) És imád fotózni Engem,meg szép természeti tájakat ami megfogja Őt:)Olyan jó dolog a szerelem:) De szenvedek is mert még nem alakult ki semmi csak kerülgetjük egymást.:( De én egy vacsinak nagyon örülnék:) Akár otthon akár egy jó kis étteremben:)Ja és a másik nagy kedvencem a kareoki:) :) Ezt is csináltuk már a szerelmemmel:)
Szia!
A kerülgetést arra értettem,hogy még nem mondtuk meg egymásnak,hogy mit érzünk egymás iránt de titkon tudjuk,hogy ez szerelem!!:)De egyenlőre csak barátok vagyunk és érezzük a szerelem érzését a másik iránt!
Az szerintem nem jó ha Ő "csak barátként" gondol rád...
Ez rosszat jelent...:( Lány vagyok énis szóval ennyit tudok a nők dolgairól!Azért probálkozz!Vess be mindent!Csábítsd el!Mondj neki szép szavakat,dícsérgesd,ajnározd,bókolj neki egyszóval udvarolj!!:) Nálam nagyon nyerő ha szépeket mondanak és magasztalnak meg egyebek... De ugye nem mindegy,hogy ki az illető!:)Mert a szerelem a lényeg:)Ha az nincs akkor nincs kapcsolat sem.Én sok siert kívánok neked ehhez a lányhoz!És kettőtöknek!:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!