Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen randi programokat tudtok, ami viszonylag izgalmas, nem az a megszokott mozi, fagyizás, stb?
Már 3 randin túlvagyunk, csók is megvolt, de a srác most visszahúzódott..megkérdeztem, miért van ez, és azt mondja, hogy most én legyek kicsit kezdeményező, stb.. (eddig tényleg nem tettem túl sok mindent a kapcsolat alakulásáért)
Szóval arra gondoltam, elhívnám valami különlegesebb programra..viszont nem jutott eszembe eddig semmi extra..először valami éjszakai strandolás jutott eszembe, eddig ez a legjobb ötletem, de kiváncsi lennék nektek mi jut eszetekbe, esetleg voltatok már olyan helyen, ami emlékezetes volt és élveztétek?
Valami extrémebb sport is jöhet, vagy bármilyen aktív, laza dolog (a srác wakeboardozik, szóval elég kalandvágyó)
előre is köszi
L/18
húú, köszi, főleg az utolsónak, ez a mátrás dolog jól hangzik, meg a kenuzás is :)
Még valami ötlet esetleg?:)
húú , ez a mátrai kalandpark tetszik , asszem mi is meglátogatjuk . Köszi !
(bocsi az offolásért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!