Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ebből lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet még valami?

Figyelt kérdés
Egy fiú haveromba beleszerettem. Nem mondom,hogy barátok vagyunk,mert annyit azért nem beszélünk,és folyton zavarban van,ha velem van. Nekem rettentően tetszik,eddig csak barátként tekintettem rá,de kezdek beleesni így,hogy kezdem jobban megismerni. A gond csak az,hogy ő nemrégiben egy másik lánnyal íncselkedett,igaz,hogy nem történt semmi durva köztük,de ..Nemtudom,mi tévő legyek.
2012. máj. 12. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
jaaj tiszta lamuuuur xD na a viccet félretéve, ha tetszik küzdj meg érte! :D
2012. máj. 12. 22:33
 2/3 Callunas válasza:
Lépj de csak finoman vagy nézheted hogy jön össze mással :P
2012. máj. 12. 22:49
 3/3 anonim válasza:
Várd meg, hogy hétfőn hogyan fog viselkedni. És ha eléggé egyértelműen akkor mondd meg neki, hogy szereted :D
2012. máj. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!