Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok párválasztásnál számít, hogy mi a szakmája a parnereteknek?
Például ha egy lány műkörmös vagy fodrász elkönyvelitek buta nőcskének, vagy hajlandóak vagytok megismerni és utána eldönteni.
Ugyanígy lányok ti mondjuk járnátok egy buszsofőrrel , vagy inkább elítélitek,mert csak ennyire vitte.Légyszíves őszintén válaszoljatok,itt úgy se tudja meg senki , hogy kik vagytok. A válaszba írjátok bele a foglalkozásotokat,nemeteket,és a korotokat. Előre is köszönöm!
Nekem inkább az a fontos, hogy azonos hullámhosszon legyünk.Azonos legyen az érdeklődési körünk,a céljaink,szóval hasonlítsunk sok mindenben.De ha nem is hasonlítunk annyira,akkor is fogadjuk el a másik dolgait és legyünk rá kiváncsiak,csináljunk együtt dolgokat.Ezenfelül pedig fontos, hogy hasonló környezetből jöjjünk.Most nemcsak egészen az anyagiakra gondolok,hanem a neveltetésre,gondolkodásmódra!
24n,még nem diplomás,de nemsokára :D
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az őszinte választ.
Egyébként ha rám hallgatok nem ítéltek ez alapján. Van olyan ismerősöm aki fodrász de mellette nagyon művelt, olvasott,és okos,csak épen szívesen csinál hajakat,olyan is van aki valóban buszsofőr és művelt, és olyan is aki tanár mégis nagyon buta. Szóval szerintem nem èrdmes ez alapján ítélni,se általánosítani. De kivancsi vagyok arra,mások ezt hogyan látják,ugyhogy várom a tovàbbi válaszokat. Köszönöm! :)
A szakmája/végzettsége nem számít, viszont legyen hasonló az érdeklődési körünk és szeretem ha a partnerem intelligensebb mint én, mert így fel tudok rá nézni. Ezek a feltételek leszűkítik a választási lehetőséget, de ettől függetlenül nem zárkózok el senkitől az aktuális szakmája vagy munkahelye miatt.
24/L joghallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!