Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok párválasztásnál számít, hogy mi a szakmája a parnereteknek?
Például ha egy lány műkörmös vagy fodrász elkönyvelitek buta nőcskének, vagy hajlandóak vagytok megismerni és utána eldönteni.
Ugyanígy lányok ti mondjuk járnátok egy buszsofőrrel , vagy inkább elítélitek,mert csak ennyire vitte.Légyszíves őszintén válaszoljatok,itt úgy se tudja meg senki , hogy kik vagytok. A válaszba írjátok bele a foglalkozásotokat,nemeteket,és a korotokat. Előre is köszönöm!
Engem nem érdekel ki mivel keresi a pénzét.
F/25 - diplomás
Engem nem zavar semmi, a lényeg, hogy rendes, tisztesség ember legyen.
22/L szakács
engem se érdekel, csak cigány ne legyen az illető!
24L - diplomás
"F/25 - diplomás" - diplomás az nem egy foglalkozas! ;)
A kerdesre valaszolva: foglalkozastol fuggetlenul jarnek olyan novel, aki kulsore es belsore megfelel nekem, de ahhoz, hogy felesegul is vegyek pl. egy fodraszt, nagyon-nagyon kulonlegesnek kell lenie!
26/F, programozo
Például egy prostival nem állnák le,vagy más ilyen szexuális szolgáltatásokkal foglalkozó lánnyal.
20f
Én ezt csak akkor nézném, ha hosszútávra terveznék, hisz jól meg kell gondolni, hogy egy kukáskocsi vezető vajon el tudná e tartani a családot?
18L
Érdekel, hogy mi a foglalkozása, de leginkább azért, mert én informatikus vagyok, viszont nem érdekel a bulizás, sem a piálás, sem az egyéb divatos dolgok. Ha neki ez utóbbi pár dolog köti le a figyelmét, nem tudunk miről beszélgetni. Akkor pedig meg vagyunk lőve.
27/F
A szakmája nem számít. Az viszont fontos, hogy intelligens legyen. Ehhez általában nem kell megismerni az illetőt, néhány megfelelő kérdésre feltett válaszból elég jól le lehet szűrni.
Igazság szerint általában már akkor eldöntöm, hogy van-e esélye nálam, amikor még nem is tudom, mivel foglalkozik.
24N könyvtáros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!