Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok, fiú és 170 cm. Ez alacsonynak számít? Jelenthet gondot párválasztásnál?
Figyelt kérdés
2008. aug. 16. 04:02
1/18 anonim válasza:
Alacsony lányok közt több a szép. És hidd el, majd 2 méter vagyok és nagyon nehéz olyan lányt találnom, aki jól mutat mellettem.
2/18 anonim válasza:
Keress magasságban hozzád illőt ha a magasság zavar. Szerintem ha két ember szereti egymást a magasság nem jelenthet akadályt, maximum egy kisebb idő elteltével zavarna a magasság mert amolyan berögződés h fiúnak magasabbnak kell lennie. Am 170cm-rel jól lehet találni párt magadnak mert ahogy az előző hozzászóló is írta sok aranyos, szép lány van és nem magasak. Szóval hajrá!
3/18 anonim válasza:
en 186 vagyok, a menyasszonyom 155 korul. szoval van koztunk kb. 20 centi, nagyon jol megvagyunk es nem hiszem, hogy ennek barmi koze is lenne valamelyikunk magassagahoz. (max annyi, hogy feltudom kapni es tudok vele szaladgalni, mert olyan kicsi aranyos :D )
5/18 anonim válasza:
Én 178 centis lány vagyok.Nagyon nehezen találtam olyan férfit,akit szeretek,és még egy magssarkút is felvehetek mellé.
Amúgy típikus lányos szakra jártam a fősulin,és rengeteg csinos lány volt 170 alatt,sok olyan is,aki nem volt a típikus magassarkús lány.
6/18 anonim válasza:
Szerintem a nem a magaság a lényeg...és nem jelenthet gondot..
7/18 anonim válasza:
szia!
lány vok és 170cm körül.volt egy barátom aki ugyanugy 170cm volt mint te.egyforma magasak voltunk de nem okozott gondot.szóval ne aggódj.
8/18 anonim válasza:
lány vagyok, 164 cm, barátom 190 körül van. De nem a magasság a lényeg, hidd el! volt barátom 170 volt mikor mi összejöttünk. És? ugyanolyan ember volt a szememben, mégha egy kicsit is volt magasabb nálam. Nekem nem számít és kívánom hogy olyan lányt találja akit nem izgat hány centi vagy.
9/18 anonim válasza:
Én 176 cm-es lány vagyok.Jó a kérdésed egyébként...Nekem a nálam alacsonyabb férfi nem férfi.Nem érzem magam nőnek mellette,nem tekintélyparancsoló.De aki Nálad alacsonyabb,annak biztos nem lesz gáz.És mivel sok az alacsony lány,nem lesz vele gondod.
10/18 anonim válasza:
Én 158cm vagyok (lány,17éves) és szerintem egyátalán nem gond, volt 165cm-s barátom, aki most 23 volt és tök jól megvoltunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!