Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 171 centimmel alacsonynak számítok- (fiú)?
én csaj vagyok, és 170cm :)
Attól is függ, hány éves vagy.
De hidd el, nem a magasságon múlik a szerelem... (tapasztalat...csak én nem kaphattam meg, akit szerettem, de ő kb. akkora volt mint en.)
:)
Én lány vagyok és 163 cm.
Háát sztem egy kicsit alacsony vagy a fiúk általában magasabbak...de nyugi egyáltalán nem a vészes fajta ....pl ismerek fiúkat akik 18-20pár évesen 163cm-esek.az már tényleg rossz!Sztem ez még nem vészes,csak ne a magas lányok között válogass hanem az ilyen 160 pár centis lányok közül!Szerencsére sok lány akkorra,és pl :sztem és sok más lány szerint is aranyosan néznek ki a nem olyan magas fiúk =)
"A nők átlagos magassága Közép-Európában 160 cm körüli, szemben a férfiak 170 cm körüli átlagmagasságával."
De csak idéztem, gondolom egy magas lánynak alacsony lenne a te 171 centid. Szerintem meg normális, nem alacsony egyáltalán.
IGEN én 177cm vagyok és lány
19éves..
de attól függ kihez ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!