Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves vagyok, fiú és 170...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok, fiú és 170 cm. Ez alacsonynak számít? Jelenthet gondot párválasztásnál?

Figyelt kérdés
2008. aug. 16. 04:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
szia! 163 cm magas lány vagyok, s nekem volt 2 cmrel magasabb barátom. Nekem tetszett az, h kb egymagasak voltunk, könnyebben tudtam ölelgetni meg csókolgatni:). Szóval 170 cmig bátran válassz lányt:).
2008. aug. 16. 13:19
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy egy érdekes észrevétel, miért kellett azt a lányt lepontozni, akinek nem jön be, a nála alacsonyabb srác? Neki ez az ízlése, fáj olyan véleményét hallani, akié nem egyezik a tiétekkel?
2008. aug. 16. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem jelenthet gondot a párválasztás.Átlagos magasságú vagy én 17 éves lány vagyok szintén 170 centi :P

De én az unokatesóimhoz képest alacsony vagyok :S

Ők majdnem 2 méter magasak 185-190 centi magasak és az eggyiknek van egy nálam is alacsonyabb barátnője

2008. aug. 16. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos én is csak 178centi vok,és 21 éves,örültem volna én is ha vagyok vagy 2méter,de már erre nem sok esély van.Annyi,hogy le járok edzeni,és így legalább széles vagyok,mint magas
2008. aug. 16. 17:24
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Első válaszoló ! Mi köze a szépségnek a magassághoz???
2008. aug. 16. 19:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Dehogy számitasz alacsonynak! Én 160 cm-es csaj vok és kifejezetten hányok a magas hapsiktól! Egyszerűen nem tetszenek...sokkal szexibb és kidolgozottabb teste tud lenni egy alacsonynak...emellett meg a magas srácoknál mindig olyan kisebbségi érzésem van pl.a buszon két ilyen magas közé kerülök...az alacsony pasikat az ember közelebb érzi magához...most is belezúgtam egy srácba,aki 165 cm...:)
2008. aug. 21. 09:50
 17/18 anonim válasza:
0%
szentem nemvagyok magas ahoz képest hogy én 15 évesen 187 CM vagyok.... igaz megis van hozzá a testalkatom (kézilabdázok)
2008. aug. 26. 12:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem van két ismerősöm,egy szerelmespár:a fiú 170 cm,átlagos magasságú,a lány meg az én 180 centis barátomnál is magasabb vagy egy fejjel:)nem tudom pontosan,de úgy 195 körül lehet.Tiszta kosaras alkat.De őket nam zavarja:D

Mondjuk elég murisan néznek ki együtt,meg hogy a srácnak le kell húznia a lány fejét magához,ha meg akarja csókolni:)

Ők szeretik egymást,és ez a lényeg.

A 170centi nem gáz,könnyen találsz magadhoz hasonló magasságú vagy alacsonyabb,helyes lányokat.

Én 154 centi vagyok,pici(amúgy nem zavar azon kívül,hogy rövid a lábam),és udvarolt már nekem 195 centis férfi is,neki bejött az én földszintes alkatom.

Első szerelmem meg mindössze 163 magas volt.

Úgyhogy én azt mondom,nem mérvadó a magasság,de azt is tolerálom,ha valaki máshogy gondolja.

2010. febr. 18. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!