Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várjak a fiú közeledésére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak a fiú közeledésére vagy ne?

Figyelt kérdés

tetszik egy srác, nem egy osztályba járunk

szünetben szoktam látni, (egy osztállyal fölöttem jár)

nagyon tetszik és nem merek odamenni hozzá

félek és ezzel már megjártam hogy én mentem oda egy sráchoz azzal hogy tetszik és járna-e velem, de azt a srácot ismertem előtte és tudtam hogy ez lesz, de ezt a srácot nem ismerem

szeretném közelebbről megismerni

nem tudom tetszem-e neki de ha lát akkor mindig mosolyog

2012. máj. 12. 14:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

hát jó...

megpróbálom összeszedni a bátorságom és odamegyek hozzá, ha nincs ott egyik haverja sem...

de a saját osztályomtól jobban félek ><

2012. máj. 12. 16:48
 12/15 A kérdező kommentje:

és ha nem a suliban megyek oda hozzá? hanem nemsoká lesz falunap amire biztos elmegy és lehet hogy én is, ott még nem is lenne annyira nehéz beszélni vele

vagy maradjak a sulis verziónál?

2012. máj. 12. 18:30
 13/15 Csegi89 ***** válasza:
De kis tanácstalan vagy :)))) A falunapos verzió sem rossz, de azt tudod, hogy ott is ott lesznek a barátai... Ne félj ennyire, abban nincs semmi rossz ha megpróbálod, az meg olyan nagyon ne érdekeljen, hogy esetleg mit szólnának hozzá mások. Több önbizalmat te lány! :))
2012. máj. 12. 18:57
 14/15 A kérdező kommentje:

oké, megvárom a falunapot hátha összejön hogy tudjak vele beszélni :) ha nem akkor marad a suli ><

köszi :)

2012. máj. 12. 19:12
 15/15 Csegi89 ***** válasza:
Nagyon szívesen! :)
2012. máj. 12. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!