Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak? A randi után megbeszéltük, hogy még este msn-en beszélünk, de semmi, már 2 nap eltelt, sose elérhető. Megmondanám neki, mit is hova, várjam meg a 3. napot? Idáig is nehéz volt várni.
Gondolom csaj vagy és pasiról van szó...
Telón ha ráirnál?
Bár..a pasinak kellene..
mennyi idősek vagytok?
Mit számít a kor?? :D
Hát így van... neki kéne...
szerintem akkor hagyjad...mert szavahihetetlen, vagy éretlen...ha már estét megbeszéltétek és nem volt fent..hmm ne engedd meg neki h szórakozzon, mert annak úgy sem lesz jó vége..
én is engedtem 32 évesnek,az olyanok nem változnak, de gondolom ez a pasi jóval fiatalabb
Jóval azért nem mondanám...
De akkor írok neki, csak sajnálom rá az sms-t, msn-en meg nem kapnék választ.
lényegtelen hány éves vagy. Szerintem egyértelmű az üzenet. Sajnos, ez nem fog összejönni. Csak a pasik gyávák és szembe nem mondják, hogy "nem jössz be", könnyebb azt mondani, hogy persze, majd dumálunk és közben meg szépen felszívódik.
De ne is írj neki, hogy mekkora bunkó, mert akkor azt hiszi (talán jogosan) hogy te nagyon szeretted volna, ha összejön a dolog. Ezt neki már nem kell tudnia.
18:26-os vagyok.
a kapcsolat alapja a bizalom, de ezek után én pl nem tudnék benne bízni, mert az első próbán kiderült, hogy szavahihetetlen. Jobb az ilyet messziről elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!