Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még vagy lépjek?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel mostanában egyre többet beszélgetünk, és kezd olyan dolgokat csinálni, amiket eddig nem...pl elhív ebédelni (igaz csak sulikonyhára mert 2 jegye volt), amikor megtudta h volt barátom féltékeny lett, stb. Lépjek valamit, vagy várjam meg amíg kiderül, hogy tényleg szeret-e vagy csak haver azért? És ha lépnem kellene mit csináljak?2012. márc. 26. 13:42
1/6 anonim válasza:
Ebből nekem nem jön le, hogy te mit akarsz tőle?!
2/6 A kérdező kommentje:
én szeretném ha többek lennénk szimpla haveroknál...
2012. márc. 26. 13:50
3/6 anonim válasza:
Nem kell lépned semmit. Tetszel neki, ha neked is ő hagyd magad és alakulnak majd a dolgok :)
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2012. márc. 26. 13:54
6/6 A kérdező kommentje:
én 15 ő pedig 16...de ne a korunk alapján ítélj meg! Nem vagyok ribanc mint sok velem egykorú, és ő sem olyan mint a többi fiú...én komolyan gondolom, remélem ő is
2012. márc. 26. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!