Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? Én lépjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Én lépjek vagy várjak még? (de mire? )

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nem csak szimplán tetszik hanem egyre többet kezdek érezni. Régóta barátok vagyunk szinte már 4 éves korunktól. Egy évfolyamba is járunk. Hallottam régebben barátaimtól olyat hogy tetszek neki de ez olyan 3 éve volt. Azóta nem nagyon változott semmi mert beszélgetünk meg minden csak most nem tudom, hogy mi van :S. Az a baj, hogy elég félénk vagyok és zavarba jövök bizonyos helyzetekben. Kérlek segítsetek!
2012. febr. 23. 16:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem mész oda hozzá, és ő se jön oda hozzád akkor nem lesz semmi.

Mire akarsz várni? Már az a 3 év is rohadt sok várakozás 1 valakire.

2012. febr. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!