Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbbra is várjak, vagy lépjek valamit?
Van 1 srác aki nagyon tetszik, úgy érzem ez kölcsönös, mert mikor a legutóbb találkoztunk mosolygott rám és egyfolytában engem nézett, de beszélni még nem beszéltünk.
De mindig csak ennyi, én nem akarom leszólítani, vagy bejelölni facebook-on stb. mert nem akarom hogy nyomulós, könnyen kapható lánynak nézzen. Vagy csak ezt én beszélem be magamnak, hogy nem becsülik meg a fiúk és nem tisztelik az ilyen lányokat? Mit kéne tennem? arra szerintem még nagyon sokat kéne várni, hogy ő szólítson le...
Ő az a tipikus helyes, jó pasi aki után szaladnak a nők...hát nem akarok én is beállni a sorba...Én sem vagyok átlagos csaj, (nem egóból mondom) elég sok pasinak tetszem, de nekem csak ő kéne...valami nagyon megfogott benne!! Kérlek segítsetek!!
vagy vársz vagy te lépsz ez a te döntésed .
ha vársz lehet elmegy melletted ezután is , ha viszont te lépsz, akkor meg aztán akármi lehet...pl. lehet kiderül, hogy már ő is szeretett volna lépni , csak eddig túl betoji volt.
Szerintem meg a következő a helyzet:
- Ha nem lépsz, lehet, hogy ő sosem fog lépni, mert "nem az a fajta", és akkor nem lesz semmi és előbb utóbb mást talál, és akkor bánni fogod.
- Azt, hogy az ilyen csajt könnyűvérűnek tekintik a pasik ez relatív, ugyan is a legtöbb pasinak fülig ér a szája ha egy csaj kezdeményez! (elég ritka aki az ilyen csajokat lenézi)
Köszi a válaszokat...:)
2 féle irányba sülhet el, ha én kezdeményezek, vagy pozitív vagy negatív, de nem merek kockáztatni!!inkább várok...
19 évesek vagyunk mind ketten:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!