Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen, lépjek én vagy várjak rá? Esetleg csak szórakozott velem?
Péntek hajnalban összejöttem egy sráccal a buliban(mindketten 19 évesek vagyunk), tánc, beszélgetés, csók, hazakísért, de tudomásul vette, hogy nem jöhet fel a lakásba. Egész este azt mondta, hogy nagyon kedvel, megfogta a kezem, meg ilyenek.
Számot cseréltünk, elhívott randira még aznapra randira, de nemet mondtam, mert már volt egy halaszthatatlan programom. Írtam neki szombaton, hogy jól éreztem magam vele, talizunk-e este, erre ő azt írta, hogy ő is jól érezte magát,de ma sajnos nem tud jönni, mert elutazott a hétvégére, de remélhetőleg nemsokára találkozunk. Erre másnap visszaírtam hogy hétfőn meg pénteken ráérek, de azóta se válaszolt.
Tuti hogy válaszolni fog hamarosan, ha engem kérdezel:)
Szerintem azért akart volna veled még aznap randizni mert utazott el, és visszajön összejöttök és jól fognak alakulni a dolgok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!