Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido kell ahoz hogy egy srac ragaszkodni kezdjen egy lanyhoz, Vagy esetleg megszeresse (atlagosan)?
Figyelt kérdés
MAR TALALKOZGATUNK2011. okt. 9. 12:06
1/10 anonim válasza:
én 6-7 hónap alatt tudok megszokni 1 lányt úgy, hogy mindenféle remegés és izgalom nélkül tudjak beszélgetni vele és egyáltalán hogy megbízzak benne.
utána jöhet a többi.
19F nem vok 100-as.
3/10 A kérdező kommentje:
hat az jo sok ido.SZerinted az idosebb pasiknak is ilyen sok kell vagy ok mar magabiztosabbak?
2011. okt. 9. 12:14
4/10 anonim válasza:
Amikortól tudtam hogy sínen van a dolog, már egyáltalán nem izgultam elötte. (Első csókunktól számítva kb)
F/16
5/10 A kérdező kommentje:
AZ JO a pasi akivel randizok 30 eves de hol ir meg hiv hol nem nem tudom mire velni igazan eldonthetne hogy mit akar nem?
2011. okt. 9. 12:18
7/10 A kérdező kommentje:
EN 25 vagyok
2011. okt. 9. 12:31
8/10 anonim válasza:
hát szerintem egy 2-4 hónap normális, ha akkorse akkor már valószínűleg nem is lesz belőle semmi
párommal úgy volt, hogy két hónap járás/randizgatás után mondta, hogy szeret
barátnőm meg majd fél évet húzott le egy pasival, mire az közölte, hogy hát ez nem megy, nem érzi, hogy elég mélyek az érzelmek...
9/10 anonim válasza:
12:47 vagyok, és elfelejtettem írni, hogy párom és én 24/f és 21/l, illetve barátnőm és az exe 21/l és 21/f
10/10 anonim válasza:
Ha nem kedvelnem a lányt nem is kezdenek bele semmibe. Legalábbis én így gondolkodok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!