Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg így akar közeledni?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Már ismerjük egymást egy pár éve,látásból,meg 1-2szer beszélgettünk (csak 1-2 szót váltottunk pontosítva) a disco-ba,még régebben. Most az egyik bevásárlóközpontban dolgozik,ahová én is járok vásárolni. 1: "Szia csinibaba,hogy vagy?" 2:"jaj,de szép a hajacskád" (megsimogatott.) 3:elsuhan mögöttem,de végigsimítja a derekam. A sztorihoz hozzátartozik,hogy nekem régebben tetszett. Amikor lett volna esélye,nem is foglalkozott velem. És most szerintetek mi van?2011. okt. 8. 17:07
1/11 anonim válasza:
Állj te is így őhozzá.. és hátha összejön köztetek velemi :)
Vagy csak kedveskedni akar :)
17.F.
2/11 anonim válasza:
szerintem meg akarja dugni a nunidat
3/11 A kérdező kommentje:
óh,köszi... Magadból indultál ki?
2011. okt. 8. 17:14
4/11 anonim válasza:
"1: "Szia csinibaba,hogy vagy?" 2:"jaj,de szép a hajacskád"
Homokos. Amúgy tuti ronda vagy és terhes is.
5/11 A kérdező kommentje:
Egyik sem,de próbálkozz tovább,ha csak ennyire "telik".. :D Elfelejtettem oda írni,hogy csak értelmesek válaszoljanak. (ez nem az első válaszolónak szól)
2011. okt. 8. 17:25
6/11 anonim válasza:
Ringasd magad hiú ábrándokba te h.ülye pics@...
7/11 anonim válasza:
Legelső vagyok :)
Köszi. :)
am hány éves vagy ? csak kíváncsiság.. ;)
17.F.
8/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy nem hagyod magad.. Ábrándok? Hogy a fészkes fenébe jön ez ide? Egyébként 18 vagyok (leszek decemberben)
2011. okt. 8. 17:37
9/11 anonim válasza:
"Homokos. Amúgy tuti ronda vagy és terhes is."
nembiztos hogy homokos,de az tény hogy amit lökött
dumát,az bejön a csajoknak,persze ha egy csúf férfi mondja
rájuk hogy csinibaba akkor még beugatnak.
10/11 anonim válasza:
18 leszel Decemberben.. éjj.. én januárban leszek 18 :D
17.F. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!