Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
félek és ezzel már megjártam hogy én mentem oda egy sráchoz azzal hogy tetszik és járna-e velem, de azt a srácot ismertem előtte és tudtam hogy ez lesz, de ezt a srácot nem ismerem
szeretném közelebbről megismerni
nem tudom tetszem-e neki de ha lát akkor mindig mosolyog
Menj oda hozzá nyugodtan és mond meg neki, hogy tetszik,, de ne mindjárt azzal támadd le, hogy járni akarsz vele...mond neki, hogy szívesen találkoznál vele, hogy jobban elbeszélgessetek, megismerd stb...
2012. máj. 12. 14:08
3/15 A kérdező kommentje:
1. válasoló!
csak akkor ha rocker vagy! esetleg hosszú a hajad és szereted a rock zenét! ;)
2012. máj. 12. 14:11
4/15 A kérdező kommentje:
2. válaszoló
félek hogy ha oda megyek hozzá összezavarodok még jobban és biztos hogy elvörösödök és nem tudok kinyögni egy értelmes szót se ><
16/l
2012. máj. 12. 14:13
5/15 anonim válasza:
Nem talált rövid hajam van :D
2012. máj. 12. 14:14
6/15 Csegi89 válasza:
:)))) Tudom milyen érzés ez, de valahogy próbáld meg lazábbra venni a figurát. Amúgy nem baj, ha elvörösödsz, legalább biztosan tudni fogja, hogy tényleg tetszik neked. Később bánni fogod, ha ilyen hülyeség miatt nem mész oda hozzá...
2012. máj. 12. 14:22
7/15 A kérdező kommentje:
és ha odamegyek hozzá mit mondjak neki?
2012. máj. 12. 14:24
8/15 Csegi89 válasza:
Ugye nem ismerem a fiút, úgyhogy magamból indulok ki. Nekem tetszik, ha valaki őszinte. Lehetőleg próbálj meg úgy beszélni vele, hogy ne legyenek ott a havaerjai,stb. szóval hívd félre. Térj a lényegre, mond neki h tetszik neked és szívesen találkoznál vele, h beszéljetek, ismerkedjetek...de azzal ne támadd le, hogy mindjárt járni akarsz vele meg ilyenek.
2012. máj. 12. 14:35
9/15 A kérdező kommentje:
sajnos mindig a haverjaival van, ha épp nincsenek ott a haverjai biztos nekem kell sietnem valahova :(
nem akarom letámadni azzal hogy járjon velem, csak meg akarom ismerni, mert nagyon tetszik a stílusa
2012. máj. 12. 14:43
10/15 Csegi89 válasza:
Próbáld meg valahogy kiügyeskedni. Ha a haverjaival van, menj oda és hívd őt picit félre azzal, hogy szeretnél vele beszélni. A hevarjai biztos fognak füttyögni, meg ujjongatni, meg hasonlókat, de ne törődj velük majd kinövik :))) :D Hidd el bánni fogod ha nem próbálod meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!