Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért szűkszavú valaki mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szűkszavú valaki mert fáradt? (lent a történet)

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel együtt járok nyelvsuliba és tetszik nekem. Ma haza kísértem, mert útba esett a házuk. Közben többször is próbálkoztam vele egy beszélgetést kezdeményezni, de leginkább csak magammal beszélgettem. Mikor rákérdeztem a szűkszavúságára, akkor azt mondta, hogy fáradt. De a nyelvsuliban sokkal jobban el tudok vele beszélgetni, de mások jelenléte és a szünet rövidsége miatt, ott nem tudok komolyabb vagy nagyobb témákat felhozni.

Szerintetek tényleg fáradt volt, vagy csak bizonytalan, vagy valami más van a háttérben? Mit tennétek a helyemben?

2009. jún. 24. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Meglehet,hogy tényleg fáradt volt, van mikor tök szívesen beszélgetek valakivel, de ha nincs már olyan jó hangulatom, van, hogy nincs kedvem beszélni...és sajnos ilyen vagyok akkor én is.Ha legközelebb is ez lesz, akkor már lehet, hogy tényleg nem a fáradtság az ok.:)
2009. jún. 24. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is ilyen vagyok! Ha fáradt vagyok, én sem szoktam dumcsizni.. Nem is szeretek ilyenkor! Még a barátommal sem igazán beszélek ilyenkor, pedig nagyon szeretem! Általában ilyenkor magával beszélget.. én meg csak: "aham..nem..nemtom.." Szegény.. :P Mindig azt hiszi vlmi baj van, v haragszom rá..pedig nem!!

De nem tudom, ti milyen közeli kapcsolatban álltok, lehet nem ismer igazán..bár..nemtom. Sztem hidd el neki, h fáradt!:)

2009. jún. 25. 00:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Én elhiszem neki, hogy fáradt, vagy hogy nem a legalkalmasabb az időpont, ilyen velem is előszokott fordulni. A gondom igazándiból az, hogy vannak nagyon reményteljes pillanatok, amikor úgy néz ki, hogy egy hullámhosszon vagyunk, és belevágnék egy hosszabb beszélgetésbe, ismerkedésbe. De ezek túl rövid pillanatok, és nem tudom igazán, hogy hogyan kéne ezt kezelnem megfelelően.
2009. jún. 25. 00:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne akarj mindig komolykodni! Néha egy vicces megszólalás felér 3 óra kimerítő eszmecserével. Szemtelenkedéssel is hamar rá lehet venni a lányokat, hogy beszéljenek. De a fáradtság általában tényleg csak a rosszabbik felét hozza ki az emberből, már ha tényleg így van.
2009. jún. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!