Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titkuk azoknak akikért odavannak a lányok?
Értem így felszínesen odavan egy csomó lány,de ez engem nem különösebben érdekel. Mindössze azért mert egy oltári nagy bunkó paraszt vagyok,ami valójában az eget rengető lustaságomra vezethető vissza,hogy minden munkát másokkal végeztetek, valamilyen szintű találékonyság,és határozottság is párosul hozzá, és ezt a felszínes csajok bekajálják,és egy csomóan oda vannak értem,annak ellenére,hogy egy langaléta cingár arc vagyok,mondjuk a pofám elvileg helyes,az anyagi helyzetem pedig átlagos. De engem ők nem érdekelnek,én nem azért vagyok ekkora bunkó,h csajokat vonzzak be,egyszerűen csak ilyen a természetem,a lustaság ami leginkább dominál nálam.
Ha normális komoly kapcsolatot akarok,akkor nekem csak az számít,hogy az az egy bizonyos lány oda legyen értem, ebben az esetben pedig az egyetlen kulcs az ŐSZINTESÉG, ez bizony a nagy titok, én jelenleg egy lánnyal vagyok teljesen őszinte,neki megmutattam a valódi arcomat,és még a lustaságból is visszaveszek,ha vele vagyok. Valójában csak róla tudom elmondani,hogy odavan értem. A többi lány csak azért az álarcért van oda,amit nap mint nap felveszek. Az ilyen felszínes emberek engem nem érdekelnek.
Hogy mi a titkuk az ilyen embereknek ,akikért odavannak a csajok? Hát megmondom, SEMMI,ugyanis nincsenek is oda értük,legalábbis nem a valódi énjüket szeretik,csak egy felszínes álarcot,ami meg kit érdekel.
Persze ez csak az én egyéni véleményem, a mai világban sajnos vannak olyan emberek(egyre több) akik az egész életüket ilyen felszínes ábránd képek követésére pazarolják...
Egyetértek két válaszolóval.Igaz, hogyha nincsenek meg a körülmények és most hagyjuk a sok pozitiv gondolkodás mesét(nem az számit mibe születtél hanem az hogy merre tartasz), mert egy 0ról induló személynek nagyon nehéz feltőrni és ezzel párhuzamósan lazának lenni is...
Másik válaszolóval is egyetértek, hogy a sok kis hülye csak valami álarca szeret bele, vonzódik aki nem te vagy és az semmit se ér, legfeljebb reszelsz pár hülye libával.Valóban csak az számit, aki elött öszinte vagy és a személyed vónza őt, nem valami menő álarc.
Végkövetkeztetésképpen, szeresd önmagad és ne abba tegyél erőfeszitést, hogy mások szeressenek. Azzal hogy magaddal jóban vagy, vonzóvá tesz mások elött.
Az utolsónak teljesen igaza van sokan nem a kérdésre válaszoltatok, igaz hogy sok dologban igaza volt annak is aki nem de az nem ide tartozik és nem akarok ezzel senkit megbántani.Köszönöm a válaszokat.
Ja és a kérdést azért tettem fel mert elegem volt a kudarcokból a folyamatos visszautasításokból, mindig azt kaptam meg hogy túl jó fiú vagyok meg hogy jó barát vagyok nem több ez volt a kérdés oka.Köszönöm.
Elsőként érdemes elolvasni ezt:
hehe utolsó ez tetszik.
én egyébként kalandor vagyok,ha e szerint nézzük a dolgokat.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!