Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amiért odavannak a lányok?
Én mindig is azt vártam egy fiútól hogy legyen kissé dominánsabb. Viselkedjen férfiként ne úgy mint egy bárány akit NEKEM kell megvédeni... Én még azt se bánnám ha egy kicsit erőszakosabb lenne, de persze nem úgy értem hogy másszon rám és du*jon meg! Csak az a baj hogy a mai fiúk nyuszik...
16/L
-hogy mit imadnak ? Engem.
-Hogy mit csinalj ha smarolsz? Mutasd a kepem.
-hogy mit mondj ha beszelgetsz? A haverod vagyok. :D
És ki vagy te? Vin Diesel? mert akkor elhiszem amiket írtál és lennék a barátod, de nem hiszem hogy ez így van, úgyhogy kösz csá!
BMW-m van akkor mit csináljak szerintem ez nem elég, mert ez csak felszínes dolog.
Az egyik válaszoló nagyon jól leírta hogy legyél magabiztos stb.. és szerintem a túlzott kedvesség se jó, én inkább piszkálódós, oltogatós vagyok az mindig beválik mert b*ssza a csaj csőrét ha valaki nem azt mondja neki h húú de gyönyörű a szemed... meg a többi szokásos szöveg, nem azt mondom hogy full bunkó legyél, dicsérni is kell a lányt, meg bókolni, csak nem olyan sokat és ha megtalálod az egyensúlyt akkor egy kisebb bóknak is sokkal nagyobb értéke lesz. :)
18f
- magabiztosság (nem egyenlő az egoizmussal!)
- kedves
- vicces
- NE dicsérjen minden 2. mondatában
- nézzen a szemembe és mosolyogjon
- húzd magadhoz
- markolj a fenekébe
- túrj bele a hajába
- ha jól csókol mondd meg neki
+ én személy szerint imádom, ha azt mondják, hogy jó illatom van
ha lenne még kérdésed írj üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!