Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnöm kéne, amiért a barátom tapasztaltabb vagy nem?
3 hete vagyunk együtt,de már 12 éve jóban vagyunk és mielőtt összejöttünk,a legjobb barátok lettünk.
Tudtam róla,hogy már volt néhány barátnője,de 2 napja a legjobb barátnőmmel összeszámoltuk,hogy hány barátnője volt már...
Elég nagy lett az a szám,amit kaptunk és egy picit kiborultam.
A barátnőm elmesélte,hogy köztudott,hogy a srácnak nem voltak valami tartós kapcsolatai eddig,de azért jó,hogy sok barátnője volt már,mert tapasztalt.
Engem viszont zavar,hogy nekem Ő az első barátom,neki pedig én már a sokadik barátnője vagyok :S
Szerintetek előny vagy hátrány,hogy több barátnője volt?
Elmondjam neki,hogy egy picit zavar a múltja?
14L (Ő 15 éves)
Őszinte leszek Veled!
Egy 15 éves fiúnak abszolult nem lehet nagy tapasztalata,hiszen ő még a kisfiú kategóriában van.Nem véletlenül volt annyi "barátnője" és nem véletlenül nem voltak tartós kapcsolatai sem.Az ilyen korú srácoknak nem kell még a lány.Ők amilyen hamar szerelmesednek,olyan hamar ábrándulnak is, és keresnek maguknak egyik napról a másikra vki mást.Én azt mondom neked,hogy várj még a párkapcsolatokkal...Sok mindennel fogsz még találkozni az életben.De ha tetszik a srác, és érzel iránta vmit,és ő is hajlik a dologra akkor járjatok,csak attól akarlak megvédeni,hogy csalódj egy kisfiúban.
Sok Sikert!
15 évesen nem tapasztalt hidd el.
Pár hetek-hónapok alatt nem lehet tapasztalatot szerezni, főleg nem lényegi dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!