Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó pasiknak, miért nincs barátnőjük? Akikért sokan odavannak, jól öltözködnek stb?
én a rondább fajra vagyok és mégsincs :D
erről ennyit.
A legtöbb jó pasiról általában kiderül, hogy b*zi, foglalt, vagy csaj (igen, velem már fordult ilyen elő). XD
Amúgy szerintem ez nem így van. Lehet, csak havernak gondolnak, vagy valami... vagy a viselkedésedet nem csipázzák szerelem téren. Ki tudja.
Azért,mert el vannak maguktól szállva.Nézz körül,sok olyan nőt is láthatsz,aki elég jól néz ki,mégis mindenhol egyedül nyomul,mert ő ugyebár többre tartja magát annál,mint sem elköteleződjön.Ugyanez van a jóképű,népszerű pasiknál is.Ugyebár a mércéjük is elég magas,a kinézetükből adódóan.Azt hiszik,majd ők jönnek,nagykanállal falják az Életet,aztán mikor 40 évesen egyedül ébrednek fel egy üres lakásban,majd senki nem lesz velük a pián kívül.
Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!