Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jó pasiknak, miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasiknak, miért nincs barátnőjük? Akikért sokan odavannak, jól öltözködnek stb?

Figyelt kérdés
a rondábbaknak meg van.. (ez most nem bunkóságból mondom, de van olyan pasi aki jól néz ki és aki nem olyan nagy szám) én pl csomó lánynak bejövök, de eddig 3nál próbálkoztam akik nekem bejöttek, de egyikkel sem sikerült összejönnöm :S
2010. febr. 16. 20:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mert azok a pasik akik túl jól néznek ki meg menők meg minden általábba az a hírük h kihasználját a lányokat meg nagyképűek..

kicsit rondábbak már inkább nm...

2010. febr. 16. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Én egy g.cinagy ork vagyok, de cute, mégsincs bnőm... Szóval a hipotézised nem jóó
2010. febr. 16. 21:22
 13/15 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy miden torz szülöttnek van barátnője, de soknak igen
2010. febr. 16. 21:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a problémával én is így vagyok. Nem azt mondom, hogy olyan, vagyok, mint egy "adonisz", de nem tudom miért, minden héten legalább megkapom egyszer teljesen ismeretlen emberektől, hogy jól nézek ki. Ennek ellenére már 3 éve nem volt barátnőm. :S Egyszerűen nem tudom megfejteni az okát :S
2010. febr. 16. 21:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Háát..szerintem is azok néznek ki jól akikre mindenki mondja hogy jólnéznek ki ( =Dszval érted),de valahogy ők nem vonzanak annyira,mint azok,akik kicsit úgymond "rondábbak".És azok sem akik túlságosan népszerűek.A barátnőimmel is besz. erről és ők is ugyanígy gondolják.Szóval a népszerűségnek is ára van(sajnos).

Szerintem lehet h túlságosan erőlteted magadban ezt az egészet.Legyél kicsit lazább meg fogd vissza mgad,olyanoknál próbálkozz akiket még nem ismersz annyira ---> mert így ők sem ismernek,nagyobb az esély =)XD

2010. febr. 16. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!