Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek bele? Többi lent
Sziasztok!
Tavaly kezdtem a jogi egyetemet,és van ott egy fiú 4.es szintén jogin és félig roma,nagyon inteligens sokat beszélgetünk és nekem nagyon megtetszet szerintetek legyen komoly a kapcsolat? Egy picit látszik rajta,hogy roma csak a bőrszín,de az arcformája nem a viselkedése normális!
Válaszokat várok sokat!
22/L
Ha a társadalomra vonatkoztatjuk ezt a kérdést, akkor ellenzem...nehogymár romákat szaporitsunk!!!
Viszont, ha érzelmileg tudsz kötődni hozzá és ez viszonzott akkor megpróbálhatjátok együtt eltölteni az egyetemi éveket. :)
"Besenyő"
Igazából csak külső személytől kértem volna vélemyént akit nem ismerek!Nem félek én.
Ha nem szerettél bele, szerintem tartsd meg barátnak vagy társnak, mert úgy leélni hosszú éveket, hogy két hibbant "oldal" a fejetek fölött dobálózik válogatott ocsmányságokkal a másikról...
Te azt fogod megkapni, hogy a párod a neoliberális erők tenyésztett fegyvere, vagy kevésbé intelligensek részéről azt, hogy "a vérében van a bűnözés".
De ha beleszerettél, ezeknek nincs semmi jelentősége. Ha a Feleségem cigány lenne, ugyanúgy az életemet adnám érte. De egy cigánylánnyal soha nem randevúznék egyébként, legfeljebb ha csak szabadidőpartnert keresnék, nem komoly kapcsolatot.
Nehéz kikerülni egy társadalom hülye rétegét, és egy szimpatikus fiúért lehet, hogy nem is érdemes megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!