Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban van egy lány(15) aki nagyon bejön sőt inkább szerelmes vagyok belé! Hogyan menjek oda hozzá?
Szünetekben szoktam őt látni a folyosón ma volt egy kisebb szemezés (nem tudom hogy lenne barátja) Szóval hogy menjek oda hozzá, mit mondjak neki?
(Várjak valentín-napig akkor nyitottabb lenne?)
(Ha a lányok általában akkor nyitottabbak az ismerkedésre!?)
16/F
Köszönöm szépen (főleg a 2. válaszolónak hogy ez nem jutott az eszembe!!! :S :S :) (régóta figyellek és szeretnélek megismerni) 1000 Thx holnap megpróbálom
(most is csak ő jár a fejemben) kösz kösz kösz!
Szija,
én csak annyit fűznék hozz az előttem szóló mondataihoz, hogy ha a lány elutasít, de nem mondja meg az okát, az egyszerűen lehet azért is mert... a szülei elég szigorúak. Én is így vagyok vele,tehát...^^
Sok szerencsét, majd mesélj!:)
Az a baj hogy az ő osztályában nincs ismeretségem theát nem tudok róla semmit még a nevét sem, sem azt hogy hol lakik.
Na majd holnap korán bemegyek a suliba és megpróbálok vele beszélgetni (az alapján amit a 3. válaszól írt megint csak köszi)
úgy láttam rajta hogy egy kicsit félénk (én is az vok) a szemezés alapján
bas*zus ez nehezebb lesz mint a matek TZ xD
de ha rá gondolok :$
még jöhetnek a válaszok!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!