Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A suliban van egy lány(15)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A suliban van egy lány(15) aki nagyon bejön sőt inkább szerelmes vagyok belé! Hogyan menjek oda hozzá?

Figyelt kérdés

Szünetekben szoktam őt látni a folyosón ma volt egy kisebb szemezés (nem tudom hogy lenne barátja) Szóval hogy menjek oda hozzá, mit mondjak neki?

(Várjak valentín-napig akkor nyitottabb lenne?)

(Ha a lányok általában akkor nyitottabbak az ismerkedésre!?)

16/F

2009. jan. 15. 13:32
1 2
 11/14 anonim válasza:

Mondd mondjuk azt, hogy:

"Heló, nincs véletlenül egy körződ/számológéped/stb-d erre meg erre az órára?" Ha kölcsön adja, utána, pedig köszönd meg, és mondjuk úgy kezdj bele, hogy "Egyébként, te nem az x-d osztályba jársz? Én a y-ba járok, a nevem xy."

Ha valaki így jönne oda akkor el tudnék vele beszélgetni...^^

A harmadik válaszoló.:D

2009. jan. 17. 11:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem probáld fel venni vele a kapcsolatot. Szemezgess vele,mosolyogj rá sokat. Vedd fel msn-re.De ha bátrabb vagy nyugodtan menj oda hozzá,szólitsd meg! Szerintem nem nyitottabbak a lányok valentin-napkor,én lány vok és én nem.
2009. jan. 18. 15:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Áhh nem volt lehetőségem b.női ott voltak :(
2009. jan. 19. 15:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Nah most myvipen történt egy kis xD szóval: találtam egy profilt amin rajta van ő + 2 b.nője, én azt gondoltam hogy valamelyik b.nője az és írtam egy e-mailt a következő történtt: vissza írt hogy ő van a képen! (mert megjelöltem hogy kire gondoltam! mit írjak vissza hogy elkezdjünk beszélgetni, amire kénytelen válaszolni!
2009. jan. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!