Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne összejönni a volt barátom apjával? 19/L
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megtetszett nekem az exbarátom apja.
Mindig is tetszett, de nemrég amikor találkoztam vele, azt éreztem, hogy szerelmes vagyok.
2012. máj. 6. 20:07
11/22 A kérdező kommentje:
*
el tudnám
2012. máj. 6. 20:26
12/22 anonim válasza:
Az egyelőre és nem egyenlőre.
Mérget ne vegyél rá, hogy nem csak egy kúrás erejéig tudnád elcsábítani. Vagy még arra sem. Ha tetszel is neki, lehet hogy van benne tartás, és gondol a fiára.
13/22 anonim válasza:
a szerelemben nincs kor, van ilyen ismerosom es vagy 10 eve egyutt vannak,a fia is megnosult es gyerek is lett...szoval van ahol mukodik
14/22 anonim válasza:
Ez szerintem nem szerelem. Egyszerűen szexelni akarsz vele valami érdekes okból. Talán összeakarod hasonlítani a fiával. Nosza... de hogy ez szerelem lenne? Kétlem.
15/22 A kérdező kommentje:
Igen a szex is erősen benne van.
2012. máj. 6. 20:40
16/22 A kérdező kommentje:
Egy kicsit izgat a gondolat, hogy az exbarátom apjával szexelek. :)
2012. máj. 6. 20:40
17/22 anonim válasza:
Jól szétleszel te szúrva kislány :D
18/22 A kérdező kommentje:
Nem, mert biztos gyengéden bánna velem. :)
2012. máj. 6. 20:49
19/22 anonim válasza:
Úh milyen emberek vannak.:D Furcsa egy gondolkodásod van.
20/22 anonim válasza:
Ha a te fejedben meg is fordult, az apuka biztos tiszteletben tartaná ennyire a fiát, hogy elhajtana. Ha nem, akkor már csak szegény fiút sajnálom, hogy az apjának egy nő többet számít annál, hogy ne sértse meg a gyermekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!