Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is elege van már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is elege van már, hogy egy neki tetsző lánnyal sem tud összejönni? Miért nem értek a lányokhoz, miért nem kellek nekik?

Figyelt kérdés

Már egyszerűen belefáradtam, hogy hiába minden próbálkozásom egynek sem vagyok elég jó, ha nagy nehezen össz is jön valami randi, tuti más fiúval lépnek le pár nap múlva én meg itt maradok egyedül.

Bár eddig csak kétszer randiztam, mert csak neten tudok isemrkedni, élőben meg akárhányszor próbálkoztam csak lekoptattak vagy mondták már van pasijuk na meg látszott, hogy egyiket sem érdeklem amúgy sem igazán max jó pofiznak udvariasságból, bár voltak iszonyat bunkó, beképzelt lányok is.

Ezért is kezdem már gyűlölni a lányokat, mert ők sem szeretnek, vagyis akiknek kellenék, azok iszonyat rondák vagy kövérek.

Nem értem miért nincs olyan lány, aki nekem is bejönne és én is neki viszont, pedig állítólag legrosszabb esetben is átlagos vagyok külsőre, bár én rondának tartottam mindig is magam.

Most akkor mégis mit csináljak, hogy szép barátnőm legyen, aki jellemre is szerethető?

Én a vékony, szép arcú lányokat szeretem, akik jellemre nem beképzeltek, bunkók meg nagyszájúak.

2012. ápr. 27. 20:04
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

"állítólag legrosszabb esetben is átlagos vagyok külsőre, bár én rondának tartottam mindig is magam"

Itt az egyik gond, a kisugárzás csernobili szintet ér el... Egyébként én is benne voltam ebben úgy 2 hónappal ezelőttig, ma már csak simán nem érdekel. Kinövöd egy idő után. 21F

2012. ápr. 27. 20:08
 2/33 anonim ***** válasza:

Keresd az ilyen lányok társaságát és legyél közvetlen. Annyi ilyen lány van, még ha a belsővel nem is passzolnak sokan, biztos akad legalább egy.

Nettel az a baj, hogy egy szűkebb réteget találhatsz csak meg rajta (társkeresőkre gondolok), így ajánlott lenne a való életben próbálkoznod inkább.

2012. ápr. 27. 20:08
 3/33 anonim ***** válasza:
95%

A gond azzal van, hogy leírhatatlanul gusztustalanok a megnyilvánulásaid. Egyszerűen már ne is haragudj, de nem akarok ilyen embert megismerni. Én például nem szeretem a vékonyabb férfiakat, de ettől még nem mondok olyat, hogy iszonyat rondák.

Szép lelkű emberhez szép lelkű ember illik. Az teljesen mindegy te külsőleg kit látsz szépnek, de ameddig egy számodra ismeretlen, vagy felületesen ismert emberről így nyilatkozol, addig egy intelligens ember nem fog veled szóba sem állni.

2012. ápr. 27. 20:14
 4/33 anonim ***** válasza:
A másik meg az, hogy ez alapján gyűlölöd a lányokat? Ez vicc. Ilyen hozzáállással mégis mit vársz? Akkor az elhagyott férfiak mit mondjanak? Később meg sem nősülnének, ha ez így lenne jól, ahogy te gondolkozol.
2012. ápr. 27. 20:19
 5/33 anonim ***** válasza:

Hat ezzel a lanyos dologgal en is igy vagyok, nameg ronda vagyok, de akkor is ,akiknek kellenek azt en inkabb visszautasitanam...

A lanyokat nehez megerteni,probalj meg csak rendesen viselkedni, adj a kulsodre,probalj kedves lenni.Elobbutobb hatha sikerul.Sok sikert.Ne legy olyan szerencsetlen mint en...

2012. ápr. 27. 20:33
 6/33 anonim ***** válasza:
Mert átlagosan nézel ki. Átlagos külsejű srác csak a ronda lányoknak kell. Örülj h nem vagy ronda, mert akkor még nekik se kellenél! Szedj össze egy ronda lányt, v maradj egyedül, ez a két lehetőséged van.
2012. ápr. 27. 20:34
 7/33 anonim ***** válasza:
De kár, hogy még egyetlen hozzád hasonló sem próbálkozott nálam... Azonnal megmondanám, mi a baj.
2012. ápr. 27. 20:40
 8/33 A kérdező kommentje:

ma 20:14

Nem nyilatkozom így élőben, hidd el, de mindenkinek vannak gondolatai és ha valakihez nem vonzódik, akkor igen is undorító és kész csak ti nők próbáljátok szépíteni a dolgokat mindig, mintha olyan kis ártatlanok lennétek.

De egyébként sem értem mi bajotok a vékony srácokkal, mi legalább egészségesek vagyunk és mozgunk, nem hagyjuk, hogy elhízzunk, ez a normális nem a 20kg felesleg.

Egyébként már vicc, hogy nektek sosem jó semmi.

Éppen elég ideig voltam tipikus jó fiú és nem értem el vele mást, minthogy a lányok kihasználtak vagy megaláztak, míg a sok bunkó pasiért térden állva könyörögtek, csak hogy dughassanak velük.

2012. ápr. 27. 20:41
 9/33 anonim ***** válasza:

Szerintem én betaláltam. Még ha ő esetleg nem is gondolja így. Az ilyen hozzáállás sugárzik az emberről, negatív emberrel meg ki a franc akarna kezdeni?

Emberségesség, segítőkészség, empátia, ezek alapvető emberi tulajdonságok, amiket a másik félben keresünk. Ezért nem szeretjük azt, ha valaki nem így gondolkozik.

2012. ápr. 27. 20:42
 10/33 A kérdező kommentje:

ma 20:19

Nem is volt még barátnőm, bár megismerve a lányokat, nem is voltak méltóak ahhoz sem, hogy én időt szánjak rájuk, bár erre is csak utólag jöttem rá, mert a női szépség könnyen elcsábít sajnos.

2012. ápr. 27. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!