Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is elege van már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is elege van már, hogy egy neki tetsző lánnyal sem tud összejönni? Miért nem értek a lányokhoz, miért nem kellek nekik?

Figyelt kérdés

Már egyszerűen belefáradtam, hogy hiába minden próbálkozásom egynek sem vagyok elég jó, ha nagy nehezen össz is jön valami randi, tuti más fiúval lépnek le pár nap múlva én meg itt maradok egyedül.

Bár eddig csak kétszer randiztam, mert csak neten tudok isemrkedni, élőben meg akárhányszor próbálkoztam csak lekoptattak vagy mondták már van pasijuk na meg látszott, hogy egyiket sem érdeklem amúgy sem igazán max jó pofiznak udvariasságból, bár voltak iszonyat bunkó, beképzelt lányok is.

Ezért is kezdem már gyűlölni a lányokat, mert ők sem szeretnek, vagyis akiknek kellenék, azok iszonyat rondák vagy kövérek.

Nem értem miért nincs olyan lány, aki nekem is bejönne és én is neki viszont, pedig állítólag legrosszabb esetben is átlagos vagyok külsőre, bár én rondának tartottam mindig is magam.

Most akkor mégis mit csináljak, hogy szép barátnőm legyen, aki jellemre is szerethető?

Én a vékony, szép arcú lányokat szeretem, akik jellemre nem beképzeltek, bunkók meg nagyszájúak.

2012. ápr. 27. 20:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
magadnak legyél a legjobb és ne a csajoknak! Akkor előbb-utóbb sikerülni fog!
2012. máj. 4. 23:52
 32/33 anonim ***** válasza:
Már más is írta, hogy érezni hogy valaki mit gondol az emberről. Gyűlölöd a lányokat, miért kéne hogy ők szeressenek, hidd el fogja érezni a hozzáállásodon, bárkihez mész oda. Egyébként meg érdekes , hogy minden lány hülye, mert Te nem jösz be neki, közben meg Te is írod, hogy Neked is sok lány nem jön be, mert undorító! Gondolj bele Te pont az csinálod velük, amit azok a lányok Veled, akiket utálsz. Szóval több tisztelettel mások iránt és meg lesz az eredménye. Tele vagy ellentmondásokkal, magaddal kellene valahogy tisztában lenni, nem mindenki mást hibáztatni. Pont a napokban olvastam, hogy ez egy nagy különbség a sikeres és az átlag szürke emberek között, hogy egy sikeres ember rosszabb helyzetben felelősnek érzi magát, egy átlagember pedig áldozatnak és önsajnálatba merül, nem pedig a kiutat keresi, hogy min változtasson.
2012. máj. 4. 23:57
 33/33 anonim ***** válasza:
Szakirodalom! Nem kell hogy higyj benne, csak olvass el pár dolgot a pickup-témában és rájössz hogy működnek ezek a dolgok. (Ne magyar macskajancsikat.)
2012. máj. 5. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!