Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami hiányzik ebből a srácból? Kedves, értelmes, a tenyerén hordoz, emberileg nagyon rendben van, de talán a külseje nem vonz, mint férfi. Nagyon szeretne összejönni velem, de nem tudom mit mondjak neki? 22L
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 15:19
1/9 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen nem tetszik nekik úgy, mint pasi. Várj még egy kicsit, háta megtetszik jobban.ÉS az igazat mondjad neki,azt amit ide is leírtál.
2/9 anonim válasza:
Ugyan ezt amit most leírtál...Csak légy őszinte
3/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki mondana róla véleményt, irjon privit és mutatok róla képet. Lehet, csak én nem látom benne a férfit?
2012. márc. 10. 15:30
4/9 anonim válasza:
Először próbálj rá úgy tekinteni mint pasira mert ha megszereted akkor biztos nem jársz rosszul.1 próbát igazán megér ha tényleg normális.
Ha meg nem sikerül akkor mondd meg neki
5/9 anonim válasza:
Vagy vonzódsz hozzá vagy nem. Szerintem ne erőltesd, te is érzed, hogy veszett fejsze. Beszélj vele és mond el neki az igazat. Úgy lesz mindenkinek a legjobb.
6/9 anonim válasza:
Ne próbáld bemesélni magadnak,hogy a belső tulajdonságai majd megszépítik a külsejét.Csak egy ideig fog ez menni.Később mikor újra kinyílik a szemed,rájössz,hogy nem vonzódsz hozzá,és akkor már a belső tulajdonságai sem fognak téged kielégíteni.
Jobb ha békén hagyod,szegényt ne szivasd.
7/9 anonim válasza:
Hogy nem vonzódsz hozzá és nem akarod hitegetni.
8/9 anonim válasza:
Ilyen van! Ha nem vonzódsz hozzá (nem feltétlen azt jelenti, hogy jól néz ki, vagy ideálod, hanem hogy megvan köztetek az a valami), akkor ott ette meg a fene. Persze, később kialakulhat ez, idő múlva, de ham ost így érzel, mond meg neki, hogy nagyon kedveled, de nem érzed úgy, hogy komolyabban kéne folytatnotok, mert hiányzik a vonzalom.
9/9 anonim válasza:
És még azt mondják nem minden a külső...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!