Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elege van már, hogy egy neki tetsző lánnyal sem tud összejönni? Miért nem értek a lányokhoz, miért nem kellek nekik?
Már egyszerűen belefáradtam, hogy hiába minden próbálkozásom egynek sem vagyok elég jó, ha nagy nehezen össz is jön valami randi, tuti más fiúval lépnek le pár nap múlva én meg itt maradok egyedül.
Bár eddig csak kétszer randiztam, mert csak neten tudok isemrkedni, élőben meg akárhányszor próbálkoztam csak lekoptattak vagy mondták már van pasijuk na meg látszott, hogy egyiket sem érdeklem amúgy sem igazán max jó pofiznak udvariasságból, bár voltak iszonyat bunkó, beképzelt lányok is.
Ezért is kezdem már gyűlölni a lányokat, mert ők sem szeretnek, vagyis akiknek kellenék, azok iszonyat rondák vagy kövérek.
Nem értem miért nincs olyan lány, aki nekem is bejönne és én is neki viszont, pedig állítólag legrosszabb esetben is átlagos vagyok külsőre, bár én rondának tartottam mindig is magam.
Most akkor mégis mit csináljak, hogy szép barátnőm legyen, aki jellemre is szerethető?
Én a vékony, szép arcú lányokat szeretem, akik jellemre nem beképzeltek, bunkók meg nagyszájúak.
Na, erről pofázok.
Mondhatod, hogy mi ilyenek vagyunk, de nem vagyunk ilyenek, és ameddig te így állsz hozzá a dolgokhoz,hogy undorítónak nevezel más embert, egy olyan dolog miatt, ami fogalmazzunk úgy esztétikai és vele senkinek nem okoz kárt, addig nincs miről beszélni.
Egyetlen szóval lehet ezt a stílust jellemezni, bunkó.
Nem ismered az emberi értékeket, az ilyenekre mondom én azt, hogy üresek.
Az pedig teljesen mindegy, hogy te hogyan nyilatkozol élőben, ez látszik.
Ez a mi bajunk a vékony férfiakkal, nekem mindössze annyi megjegyzésem van, hogy nem az esetem, de soha nem bántanám meg és nevezném undorítónak, esetleg ítélném el emiatt.
Ezt pedig nem kötekedésképp, de a sportos és a vékony között van különbség.
ma 20:42
Épp az emberségesség, segítőkésszég és empátia okozta a vesztemeet eddig is, ha lányokról vagy emberekről volt szó.
Kihasztnálták, hogy rendes vagyuk velük és én marha nem bántottam meg őket sosem vagy szóltam vissza, mert nem szeretek veszekedni.
Én sokkal érzelmesebb, érzékenyebb vagyok, mint a lányok.
Ez az én legnagyobb gyengém, emiatt használnak és bántanak meg sokan, mert van lelkem és ezért fáj, hogy ennyire sok a felszínes nő, aki a nagy orrom miatt lerondáz például.
ma 21:02
Ja, tesó, ma már én is így látom, pedig még pár éve én marha hittem, hogy vannak szép és egyben rendes, hűséges, normális lányok is ma már látom, hogy dugáson kívül semmi másra nem jók.
Na meg jófiúnak sem érdemes lenni, mert csúnyán kihasználják, nézd mennnyi tahó állatnak van jó nője, közben meg félre is kefélhetnek, mert a nő elnézni, mert ez kell nekik a rossz, a rossz!
Ezért van annyi rossz fiú a mai világban és csak ők érvényesülnek igazán, nem a jók.
Én ha ezt hamarabb átlátom még középsulis koromban, akkor ma már nem itt tartanék.
Én meg jó voltam meg kedves mindenkivel és mégis mit értem el vele?!
Egy nagy lóf@szt leszek jó másokhoz többet!
Én azt veszem észre az írásaidból hogy te vagy A vagy vagy B, ezzel azt akarom mondani hogy mindig próbálsz megfelelni és a csajhoz igazodni. Pedig az lenne ha jó, ha előre fele mennél, és nem próbálnál ennyire megfelelni.
"Kihasztnálták, hogy rendes vagyuk velük és én marha nem bántottam meg őket sosem vagy szóltam vissza, mert nem szeretek veszekedni. "
Rendesség, empátia, érzelmek, nem bűn dolgok és még csak nem is rosszak egy bizonyos határig. sajnos ezeket gyorsan át lehet lépni és elszúrni mindent avagy nem léped át és elszúrsz mindent.
Legyen meg az életed amibe bekapcsolódhat a csaj.
az meg természetes hogy akinek te tetszel az neked nem tetszik, és ugyanez fordítva. Szerintem nincs olyan ember a földön akivel ne történt volna ez meg.
23F
ma 21:14
Rengeteg gátlásom van az az igazság. Igazából nem is merek kezdeményezni élőben sokszor, nincs is elég önbizalmam, önbecsülésem is romokban.
Nem tartom magam elég értékesnek a nekem tetsző lányokhoz képest elismerem.
Ha magasabb lennék, jobb képű, akkor ez másképp is lehetne akár.
Az egy dolog, hogy van lány, akinek bejöttem már, de többnyire olyanoknak, akik nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!