Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elege van már, hogy egy neki tetsző lánnyal sem tud összejönni? Miért nem értek a lányokhoz, miért nem kellek nekik?
Már egyszerűen belefáradtam, hogy hiába minden próbálkozásom egynek sem vagyok elég jó, ha nagy nehezen össz is jön valami randi, tuti más fiúval lépnek le pár nap múlva én meg itt maradok egyedül.
Bár eddig csak kétszer randiztam, mert csak neten tudok isemrkedni, élőben meg akárhányszor próbálkoztam csak lekoptattak vagy mondták már van pasijuk na meg látszott, hogy egyiket sem érdeklem amúgy sem igazán max jó pofiznak udvariasságból, bár voltak iszonyat bunkó, beképzelt lányok is.
Ezért is kezdem már gyűlölni a lányokat, mert ők sem szeretnek, vagyis akiknek kellenék, azok iszonyat rondák vagy kövérek.
Nem értem miért nincs olyan lány, aki nekem is bejönne és én is neki viszont, pedig állítólag legrosszabb esetben is átlagos vagyok külsőre, bár én rondának tartottam mindig is magam.
Most akkor mégis mit csináljak, hogy szép barátnőm legyen, aki jellemre is szerethető?
Én a vékony, szép arcú lányokat szeretem, akik jellemre nem beképzeltek, bunkók meg nagyszájúak.
Oda sem mersz menni, de a lányok a hülyék.
Atyaég :S
De már odamentem, csak elég sok a beképzelt ribi, akik miatt még annyira sincs kedvem próbálkozni, mert úgyis visszautasítanak vagy beszólnak, mert volt képem odamenni.
Mi értelme, ha a lányoknak sem tetszik, ha leszólítom őket?!
beszólnak? Hát mivel mész te oda a lányokhoz?
Figy, csak beszélgetésbe kezdj velük, abból már le fogod tudni szürni hogy bejösz-e a lánynak vagy sem, ha ő is érdeklődő, partner a beszélgetésben, mosolyog...stb akkor pl megemlíted neki mielőtt elválna utatok: mit szólna ha a közeljövőben is találkoznátok még, és elkéred a számát. Ennyi. így kötve hiszem hogy beszólna egy lány is neked. Ha meg látod hogy nem vevő a "társaságodra" akkor ennyi..
ma 11:24
Nekem nem azzal van bajom, hogy visszautasítanak, hanem amilyen stílusban teszik!
Lehet udvariasan, kulturáltam is, de amikor azt vágja a fejedhez, hogy húzzál innen vagy neked megyek vagy azt mondja mit képzelsz magadról, hogy ide mertél jönni és hozzám szólni, hogy nézel ki?
Na ilyen esetekből van elegem és ezért nem látom értelmét ennek az egésznek.
Ezért próbálkozom inkább neten többnyire, bár élőben szeretek ismerkedni, de ha ilyenek a lányok, akkor ne csodálkozzatok, ha annyi fiútársamnak lesz elege és nem megy oda hozzátok, hogy leszólítson.
,,húzzál innen vagy neked megyek vagy azt mondja mit képzelsz magadról, hogy ide mertél jönni és hozzám szólni, hogy nézel ki? "
Szószerint mondtak neked ilyet a lányok? Jézusom, nagyon rossz embereket néztél ki magadnak eddig. Egy normális ember nem mond ilyet, legfeljebb ha mégse jön be a pasi finoman lekoptatja... Azt meg nem kell az embernek magára venni, kismillió oka lehet, hogy éppen akkor nem jött össze az ismerkedés...Pl rossz volt a kedve vmi miatt, nem tetszik neki a buli vagy most szakított, vagy éppen nem tetszettél neki. Ne add fel! :) És azt is gondold végig külső szemmel nézve, hogy pl te hogy mész oda, mit mondasz, milyen hangsúllyal...Kérd meg egy barátodat, akinek adsz a véleményére, hogy pl milyen az a tulajdonságod, ami zavaró lehet, és változtasd pozitív irányban!
ma 13:32
Igen, sajnos találkoztam néhány ilyen lánnyal is, persze voltak normálisak is, de ezek a bunkó stílusúak nagyon letörik az ember kedvét és önbizalmát.
Egyébként talán épp az a bajom, hogy túl kedves és udvarias vagyok, talán rámenősebbnek kéne lennem vagy nem tudom.
Talán ha nem futnál a lányok után hanem élnéd és építenéd az életed és a karrieredet akkor nem lennél ilyen gondban.
Amúgy én is így voltam vele, 23 évesen barátnő nélkül szűzen, most 40 vagyok, cégtulajdonos, 3 hetet töltök Magyarországon 1 évben, és azt a csajt kapom meg amelyikre csak ránézek. Okádék életemből kurv@jó élet lett, sajnálom hogy azt a majdnem 8 évet amit középiskola alatt és után a csajokra fordítottam. 1 se ér annyit hogy várj rá vagy teperj utána.
Fogadd meg a tanácsomat és éld a saját életedet ahogy neked tetszik. Ha olyan életet élsz akkor bevonzod a nőket az életedbe, ha viszont semmirekellő drogos köcsög vagy csöves akkor nem.
Miért gondolod azt, hogy neked JÁR egy szép barátnő?
Azt a "majd bunkó k*cs*g leszek és akkor majd tapadni fognak rám a csajok" baromságot meg sürgősen felejtsétek el... Nagyon nem így működik.
Tartós kapcsolatot így nem találsz.
Ha viszont csak dugni akarsz valakivel, akkor nem szóltam, ott lehet, hogy beválik. Viszont ahhoz meg pénz kell.
köszönöm. Ha én nem is, rajtam az olyanok, mint te még segítenek, hogy érezzem, még nem én tartok a legalján.:)
Bár próbálhatnék segíteni, de gondolom nem először raksz ki ilyen bejegyzést és hatástalanok a próbálkozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!