Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú Ketrec-harcozik (MMA), az mennyire vonzó?
Most dobott még egy lány, de eddig sosem sikerült ennyire jónak lennem egy lánynál aki ennyire hozzám való, de mégis dobott (vagyis csak ideiglenesen O.o).
Akkor vonzóbb lennék ha Ketrec-harcolnék?
Egyik haverom mondta, hogy menjek, de paráztam tőle, de most már szinte kötelességemnek érzem, hogy erősebbé váljak (testileg/lelkileg)! Hiába vagyok szépfiú, magas, szálkás, poénos, ha nem vagyok alfahím, úgy sose lesz barátnőm...
F18
"Akkor is kipróbálom azért legyen vmi tapasztalatom ha megtámadnak vagy ilyesmi."....attól mert kipróbálod nem leszel kunkli tivadar,
a másik dolog amit meg írni akartam, hogy ide csak "magas, szálkás, poénos szépfiúk" járnak....ezt mindenki tudja....idejár mindegyik hazudni
na ne bazz, te tudod ki vagyok? :D
Am az osztályom nem igazán érdekelt, szal sokukhoz nem is szóltam hozzá... megvannak a saját haverjaim.
Am inkább lemondtam az MMA-ról úgyis lusta lennék hozzá :D
na huzz innét :D
ki a halál vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!