Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy fiú Ketrec-harc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy fiú Ketrec-harcozik (MMA), az mennyire vonzó?

Figyelt kérdés

Most dobott még egy lány, de eddig sosem sikerült ennyire jónak lennem egy lánynál aki ennyire hozzám való, de mégis dobott (vagyis csak ideiglenesen O.o).

Akkor vonzóbb lennék ha Ketrec-harcolnék?

Egyik haverom mondta, hogy menjek, de paráztam tőle, de most már szinte kötelességemnek érzem, hogy erősebbé váljak (testileg/lelkileg)! Hiába vagyok szépfiú, magas, szálkás, poénos, ha nem vagyok alfahím, úgy sose lesz barátnőm...

F18

2012. máj. 5. 11:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Akkor is kipróbálom azért legyen vmi tapasztalatom ha megtámadnak vagy ilyesmi."....attól mert kipróbálod nem leszel kunkli tivadar,

a másik dolog amit meg írni akartam, hogy ide csak "magas, szálkás, poénos szépfiúk" járnak....ezt mindenki tudja....idejár mindegyik hazudni

2012. máj. 21. 23:13
 22/28 A kérdező kommentje:
miért hazudnék? :D Ez egy anonim oldal, itt bármit elmondok magamról xD Am a poénosságról annyit hogy csak normális szinten, nem vagyok humorgyár azé :P
2012. máj. 22. 13:01
 23/28 anonim ***** válasza:
hát én a Földeses pályafutásod alatt nem ilyen "magas, szálkás, poénos szépfiúnak" ismertelek meg
2012. máj. 23. 15:22
 24/28 A kérdező kommentje:

na ne bazz, te tudod ki vagyok? :D

Am az osztályom nem igazán érdekelt, szal sokukhoz nem is szóltam hozzá... megvannak a saját haverjaim.

Am inkább lemondtam az MMA-ról úgyis lusta lennék hozzá :D

2012. máj. 24. 17:58
 25/28 anonim ***** válasza:
ez a baj veled hogy lusta vagy....jobban is teszed hogy nem leszel pedomaci.....inkább menj haza és nézegessél animét...attól biztos lesz barátnőd
2012. máj. 29. 19:18
 26/28 A kérdező kommentje:

na huzz innét :D

ki a halál vagy?

2012. máj. 30. 11:18
 27/28 anonim ***** válasza:
fáj az igazság?
2012. máj. 31. 20:16
 28/28 DarkVampIsabelle válasza:
szerintem tökre vonzó...én is MMA-zok pedig lány vagyok :)
2012. dec. 13. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!