Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú Ketrec-harcozik (MMA), az mennyire vonzó?
Most dobott még egy lány, de eddig sosem sikerült ennyire jónak lennem egy lánynál aki ennyire hozzám való, de mégis dobott (vagyis csak ideiglenesen O.o).
Akkor vonzóbb lennék ha Ketrec-harcolnék?
Egyik haverom mondta, hogy menjek, de paráztam tőle, de most már szinte kötelességemnek érzem, hogy erősebbé váljak (testileg/lelkileg)! Hiába vagyok szépfiú, magas, szálkás, poénos, ha nem vagyok alfahím, úgy sose lesz barátnőm...
F18
nekem meg pont az jött le , hogy azért akarsz Ketrec-harcolni, hogy legyen valami, amire a csajok felnézhetnek és végre elhagyd a kis szürke egér szerepet, de akkor Boccs én voltam a buta, mert tényleg nem így fogalmaztad meg a kérdésedet !
...
BAZINGAAAAA !
Ahoj!
Ugyan nem vagyok csaj, de azért elmondom a véleményem. Rajtad áll, mit kezdesz vele.
Elolvastam a másik kérdésedet is, amit ide belinkeltél. Annak alapján javaslom, gondold át picit ezt az alfahím-dominancia dolgot. Ha esetleg PUA irodalomban olvastad, rosszul értelmezted. Szerinted minden férfi, akinek barátnője van, alfahím? Mert akkor rengeteg alfahím van, tehát az alfahím fogalma és értékei jelentőségüket vesztik...
Nem attól leszel az, hogy magas vagy, erős és kigyúrt, meg mindenáron irányítani akarsz. Az alfahím a domináns egyed. Akkor vagy domináns, ha olyan életet élsz és úgy éled az életed, hogy a nő magától akar csatlakozni Hozzád. Ne keverd össze az irányítást az irányítgatással! Az előbbiben Te magad vagy a SAJÁT életed ura, kézben tartod azt és felelsz a döntéseidért, mert erős vagy; míg az utóbbiban MÁSOK életét próbálod formálni, másoknak akarod megmondani az akaratuk ellenére, mit tegyenek, ez pedig gyengeség.
Ha küzdősportot űzöl, erősebb leszel, kitartóbb, és jobb lesz a teljesítményed az ágyban. A személyiséged viszont nem biztos, hogy erősödik ettől. Egy-két aspektusa talán, de ha nem párosul megfelelő gondolkodással, mindent "izomból" akarsz majd lenyomni, a csajozást is, úgy pedig nem fog menni. Az önbizalmad ugyan megnő, és az nagyon vonzó a csajoknak, de tudnod kell, hogyan kell egészségesen és jól felhasználni azt az önbizalmat. (Hidd el, tudom mit beszélek, mert ugyan nem MMA-zok, de "képzett harcos" vagyok :) /kick-box, krav-maga/.) Lesznek csajok, akiket így is megszerezhetsz, ez tény, de egy olyan nőt, akinek nem csak a felszín számít, már jóval nehezebb lesz. Rengeteg értéked van és stabil alapjaid, hogy jól csajozz (külső, mert az igenis számít, humor, erő, önbizalom), de a megfelelő gondolkodásról se feledkezz meg, mert enélkül nagyon nehéz sikereket elérni. Sok srác van - elég, ha csak a gyiket böngészed :) -, akik mindazzal rendelkeznek, amivel Te, mégse jön össze nekik. Mert mindenáron alfahímmé akarnak válni. Az alfahím nem törekszik arra a státuszra, mert tudja magáról, hogy az, és a többiek is tudják róla.
26/F
igazad van... nem törekszik arra mert tudja hogy az... meg tényleg van pár szerencsétlennek is bnője.
Akkor is kipróbálom azért legyen vmi tapasztalatom ha megtámadnak vagy ilyesmi. Meg lehet megtetszene, másik meg hogy minden újat ki kell próbálni, olyat kell csinálni mindig amit eddig soha, hogy megküzdjek a Szokás törvényével.
Egyébként meg már egy hete nem láttam a lányt most meg hiába kötöm magam le, nem érzem jól magam. :(
Hiába tűnik úgy a külvilágnak, hogy jó kedvem van, ha közben legbelül mégsem :/
Nem leszel tőle vonzóbb, semennyire.
Ez az alfahímezés... Nőjetek fel fiúk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!