Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy fiú Ketrec-harc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy fiú Ketrec-harcozik (MMA), az mennyire vonzó?

Figyelt kérdés

Most dobott még egy lány, de eddig sosem sikerült ennyire jónak lennem egy lánynál aki ennyire hozzám való, de mégis dobott (vagyis csak ideiglenesen O.o).

Akkor vonzóbb lennék ha Ketrec-harcolnék?

Egyik haverom mondta, hogy menjek, de paráztam tőle, de most már szinte kötelességemnek érzem, hogy erősebbé váljak (testileg/lelkileg)! Hiába vagyok szépfiú, magas, szálkás, poénos, ha nem vagyok alfahím, úgy sose lesz barátnőm...

F18

2012. máj. 5. 11:44
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__29147..

Itt a történet a lányról... Azt mondta "lehet később igen-t mondanék".......... hiányzik

2012. máj. 5. 11:46
 2/28 aszomszedneni ***** válasza:
100%

??? ez meg mi ??? inkább legyél Forma 1 - es pilóta !

vagy Batman , de az MMA - t ne húzd már le !

Köszi !

// egy 26 éves f@szi , aki szeretné megmenteni eme sport méltóságát //

2012. máj. 5. 11:52
 3/28 A kérdező kommentje:
mi? nem tartom undorítónak, sztem félreértettél! De leginkább azért akarok járni, hogy a személyiségem kicsit megerősödjön egy kis verekedéstől! Érted?
2012. máj. 5. 12:00
 4/28 anonim ***** válasza:

Számomra semennyire. Inkább taszít az ilyesmi.

23/N

2012. máj. 5. 12:02
 5/28 A kérdező kommentje:
de nem érzed azt hogy jobban meg tudna védeni? :o
2012. máj. 5. 12:04
 6/28 anonim ***** válasza:
járj önvédelemre.. ne ketrec harcra ha már valakit megakarsz védeni.. :S
2012. máj. 5. 12:21
 7/28 A kérdező kommentje:
kipróbálom mindenképp xd
2012. máj. 5. 12:25
 8/28 anonim ***** válasza:

Az én szememben nagyon vonzó:D Bár jómagam is boxolok.

persze nem kell kifejezetten mma,bármilyen küzdősport sőt bármilyen sportot űző fiú nálam plusz pontos:)

Imádom a sportos,izmos,erős fiúkat..:)

De azért szerintem nem kéne elkezdened egy sportot csak azért,hogy imponálj annak a lánynak.

16L

2012. máj. 5. 12:28
 9/28 A kérdező kommentje:
nem pont annak a lánynak. hanem úgy általában. meg mint minden új dolog ez is érdekel
2012. máj. 5. 12:31
 10/28 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi nagyon. Szép alakod lesz tőle. De nem azért csináld hogy barátnőd legyen, hanem önmagadért. Ha ebben megtalálod önmagadat, több önbizalmad lesz és a csajozás is könnyebben megy majd.
2012. máj. 5. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!