Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben szép, de nem ribanc, hanem kedves, értelmes lányok hol vannak?
Ezt az egészet ott rontottad el, hogy még a sorok között sem szerepel az, hogy elfogadnád a csajt úgy, ahogy van, és ha odáig vagy érte, akkor mindegy mit csinál, önmagáért szeretnéd.
De hogy válaszoljak is: tudod, a nők természetüktől fogva lehetségesnek tartják a lehetetlent, de erre még én is azt mondom, hogy az okos-bombanő párosítás felettébb szürreális kép.
Nem mondom, hogy add lentebb a mércét, hisz én is hasonló problémával küzdök (csak ugye pasi téren:), és tudom milyen bosszantó. De talán ha kicsit nyitottabbá válsz "normális típusú" nők felé is, ki tudja...lehet ilyen lesz a jövendőbeli párod.
azért sok sikert!:)
18/L
"de erre még én is azt mondom, hogy az okos-bombanő párosítás felettébb szürreális kép. "
Nekem nem kell bombanő, csak legyen szebb az átlagnál. Az meg hogy okos legyen, hát nem egy nagy elvárás szerintem...
Amúgy 20/F
Az, hogy okos legyen, tényleg nem nagy elvárás, de a mai társadalom értékrendjét tekintve ezt erősen megkérdőjelezném (sajnos!).
A szépség pedig relatív...bár ez szerintem inkább klisé, mint törvényszerű fogalom. (de ez a része úgyis a Te ízléseden múlik).
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!