Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben szép, de nem ribanc, hanem kedves, értelmes lányok hol vannak?
Lassan egyéve tanulok Debrecenben, de eddigi tapasztalataim alapján az ilyen lányoknak szinte mindig akad pasijuk, ha meg szakítanak valakivel, ott a következő bunkó arc. Persze vannak kivételek, de amit látok, eléggé elszomorít, az intelligens lányok hogy a tőlük szürkeállományban lejjebb lévőkhez vonzódnak... Konkrétan én is írhattam volna a kérdést, egyébként.
Kedves néhány válaszoló! Nem értem, miért nagy igény az, ha azt szeretnénk, hogy a leendő párunk intelligens legyen?
Mondjuk kedves kérdező, arról tényleg ne álmodozz, hogy a két tulajdonságot egy nőben találod majd meg...
Szerintem nincs semmi baj az igényeiddel. Mindenki -beleértve én is- azt szeretném ha olyan társat találhatnék magamnak aki kívülről és belülről is szép.
Azonban senki se tökéletes a mérleg mindig elbillen vagy "okos, kedves stb." vagy "átlagon felüli" külsővel rendelkezik felé. Azok a lányok akik mégis "tökéletesek" ahogy az előttem lévők is írták nagyon hamar elkelnek.
Remélem megtalálod a számodra tökéletes lányt... de ne feledd a külső szépség elmúlik, az igazi szépség belülről fakad.
Nekem még most sincsen és még nem is volt
Szerintem normális lány vagyok csak én nem merek "fiuzni" 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!