Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Tudod én vagyok az, akinek nem nehéz "csajozni", mert bunkó módon vagyok őszinte azzal, aki azt érdemli, és pont ezt szeretik bennem az érett lányok..."
az érett lányok :DDDDD nem tudom melyik lány szereti azt, ha bunkó vagy vele :D nem hiszem, hogy ezt szeretnék benned a lányok :D szerintem ez oltári nagy butaság, hogy szeretik a lányok ha bunkók vele a fiúk, de mindegy :D
A kép még mindig jó azonban mint látod megosztja a fiúkat valamennyire.Van aki beismeri hogy szép,van aki meg fejelgeti a falat hogy nem neki van ilyen.Szerintem kb ennyi.
Ja meg van még pár nagy erkölcsrendész...Akik csak addig azok míg egyszer életükben nem lesz nőjük
"A kép még mindig jó azonban mint látod megosztja a fiúkat valamennyire.Van aki beismeri hogy szép,van aki meg fejelgeti a falat hogy nem neki van ilyen.Szerintem kb ennyi.
Ja meg van még pár nagy erkölcsrendész...Akik csak addig azok míg egyszer életükben nem lesz nőjük"
ez annyira idióta hozzáállás... :) azért mert valakinek nem jön be ez a stílus (ami mellesleg tényleg tucat) akkor az már tuti csak azért mondja mert neki 'nem lehet' ilyen barátnője? ugyanmár, ne nevettesd ki magad... :D bírom ám, hogy az itteni emberek milyen következtetéseket le tudnak vonni pár mondatból :)))
"nem tudom melyik lány szereti azt, ha bunkó vagy vele :D "
Az azzal, aki megérdemli részben mit nem értettél? Nem csak ilyen p*csák vannak, mint ti...
17/f
18:17
Ne erőlködj.. A győzelemhez le kell süllyedni a szintjükre, de ott sajnos legyőznek a rutinjukkal. Szóval nyerhetetlen harcba keveredtél...
Már nekem is rutinom van, főleg hogy a lányok többsége ilyen, én meg élvezem ezt. :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!